Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΟι Διοικητικές Υπηρεσίες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου έκοψαν την πίτα τους

Οι Διοικητικές Υπηρεσίες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου έκοψαν την πίτα τους

Με την ευχή και την προσδοκία η νέα χρονιά να είναι μια χρονιά επιτεύξιμων στόχων και αφετηρία για την έναρξη μιας νέας εποχής στην εξυπηρέτηση του πολίτη,  οι εργαζόμενοι των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου έκοψαν τη βασιλόπιτά τους. 
Ο Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κωνσταντίνος Σωτηράκης ευχήθηκε στη Διεύθυνση, στους Προϊσταμένους και στους εργαζόμενους των Τμημάτων “Καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και πρόοδο”, ενώ για ακόμη μια φορά εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη και υποστήριξή του στο ανθρώπινο δυναμικό του δήμου. “Μαζί προχωράμε ενωμένοι έχοντας κοινό στόχο να οδηγήσουμε το Δήμο μας ψηλά, διευρύνοντας τις υπηρεσίες μας και καθιστώντας τες αποτελεσματικές και πρότυπες” τόνισε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών. Ο κ. Σωτηράκης ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την επιτυχή εφαρμογή της ψηφιακής εξυπηρέτησης του πολίτη, η οποία τέθηκε σε λειτουργία πέρυσι και συνεχίζεται με επιτυχία, διευκολύνοντας ιδιαίτερα σε αυτήν τη δραματική περίοδο της υγειονομικής κρίσης τους δημότες που μπορούν πλέον από απόσταση, άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία να εξυπηρετηθούν.

“Παρών” στην κοπή της Βασιλόπιτας των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου και ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο οποίος ευχήθηκε στους εργαζόμενους “Καλή και Ευλογημένη Χρονιά με υγεία και  οικογενειακή ευτυχία”. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε το προσωπικό του Δήμου για την άριστη συνεργασία και τόνισε πως είναι πάντοτε στη διάθεση των εργαζομένων για οποιοδήποτε θέμα τους αφορά. “Καλούμαστε καθημερινά να είμαστε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί για τους δημότες μας. Μπροστά στις νέες προκλήσεις και στις ανάγκες των συνδημοτών μας συνεχίζουμε να εργαζόμαστε και να συνεργαζόμαστε σε μια κοινή πορεία, η οποία μας ενώνει όλους” κατέληξε ο κ. Μανδαλιανός.

Το φλουρί της βασιλόπιτας  “έπεσε” στην εργαζόμενη του Τμήματος Διοικητικής Μέριμνας    Μαρία Ιωαννίδου.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ