Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕίναι λάθος να λέμε ότι η Εκκλησία είναι αντίπαλος του δήμου στο...

Είναι λάθος να λέμε ότι η Εκκλησία είναι αντίπαλος του δήμου στο θέμα του ΘΕΠΑΝ

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Ιανουαρίου 2021, ο κύριος Ζυγάς απευθυνόμενος στον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου του είπε: «Υπολογίζαμε ότι είχαμε αντίπαλο την Εκκλησία. Δεν ξέραμε ότι θα έχουμε και τη διοίκηση αντίπαλη για την διεκδίκηση του ΘΕΠΑΝ».

Η προσέγγιση ότι η Εκκλησία είναι αντίπαλος του δήμου στην υπόθεση του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας είναι λάθος. Έχει γίνει μια πολύ καλή πρόταση, την οποία εάν μεταφέρει η διοίκηση του δήμου στην Εκκλησία, κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει δεκτή. Δεν είναι σωστό να παρουσιάζεται η Εκκλησία ως αντίπαλος, ενώ η διοίκηση του δήμου αρνείται να της μεταφέρει μια τόσο καλή πρόταση.

Η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων του δήμου είναι άνθρωποι που πιστεύουν. Γι’ αυτό η διοίκηση του δήμου πρέπει να αναλάβει να μεταφέρει άμεσα στην Εκκλησία την πρόταση που υπάρχει, ώστε να διευθετηθεί και το θέμα του ΘΕΠΑΝ και τα θέματα των δημοτικών οικοπέδων που έχουν χτιστεί Ιεροί Ναοί. Πρέπει η διοίκηση να μεταφέρει αυτήν την πρόταση στην Εκκλησία, η οποία πιθανότατα θα την αποδεχτεί, προκειμένου να μην ακούγονται φωνές περί αντιπαλότητας μεταξύ του δήμου και της Εκκλησίας.

Πραγματικά είναι απορίας άξιο που η διοίκηση του δήμου ακόμη δεν έχει μεταφέρει μια τόσο καλή και τόσο λογική πρόταση στην Εκκλησία, ώστε να πάψει αμέσως η διένεξη σχετικά με το ΘΕΠΑΝ.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ