Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜεγάλη νίκη της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου επί της αντιπολίτευσης

Μεγάλη νίκη της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου επί της αντιπολίτευσης

Γίνεται οι 15 ψήφοι να κερδίσουν τις 27 ψήφους; Γίνεται η διοίκηση με 15 δημοτικούς συμβούλους να κερδίσει σε ψηφοφορία τέσσερις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που έχουν 27 συμβούλους;

Γίνεται και παραγίνεται. Οι παρατάξεις των κυρίων Καμαρινού, Σούλα, Ζυγά και Γιαννακόπουλου, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ψήφιζαν υπέρ του αναβληθεί το θέμα της δημιουργίας διεύθυνσης παιδικών σταθμών και να ξανασυζητηθεί. Η διοίκηση ψήφιζε την εισήγησή της για τη δημιουργία της διεύθυνσης. Η Λαϊκή Συσπείρωση με παρόντες και τους τρεις συμβούλους της καταψήφισε την εισήγηση. Οι τέσσερις παρατάξεις που ψήφισαν υπέρ της αναβολής διαθέτουν 27 συμβούλους.

Πώς οι 27 σύμβουλοι έχασαν την ψηφοφορία από τους 15 συμβούλους της διοίκησης; Έχασαν για τον πολύ απλό λόγο ότι από τους 27 συμβούλους ήταν παρόντες μόνο οι 14! Οι 13 έλειπαν! Από τις τέσσερις αυτές παρατάξεις μόνο από την παράταξη του κυρίου Ζυγά ήταν παρόντες όλοι οι δημοτικοί της σύμβουλοι. Από τις υπόλοιπες τρεις παρατάξεις από τους 24 συμβούλους που έχουν, ήταν παρόντες μόνο οι 11.

Ένα θέμα που συζητήθηκε επί πάνω από μία ώρα και επιμόνως ζητήθηκε η αναβολή του από παρατάξεις της αντιπολίτευσης, δεν αναβλήθηκε γιατί απουσίαζε ένας τόσο μεγάλος αριθμός δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης. Προφανώς η ψήφιση του συγκεκριμένου θέματος ήταν μια σπουδαία νίκη της διοίκησης του δήμου αφού επέδειξε μια συμπαγή και παρούσα δημοτική ομάδα σε αντίθεση με παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Για τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, που ζητούσαν αναβολή, ήταν μια μεγάλη ήττα.

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ