Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑΙΧΜΗΡΑΠρώτος σε δημοσκόπηση και μεταξύ των υγειονομικών ο πρωθυπουργός…

Πρώτος σε δημοσκόπηση και μεταξύ των υγειονομικών ο πρωθυπουργός…

Πρώτος σε δημοτικότητα με υψηλότατο ποσοστό αναδείχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στους υγειονομικούς. Οι υγειονομικοί εξέφρασαν θετική γνώμη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ποσοστό 90%, ενώ εξέφρασαν θετική γνώμη για την πολιτική που ασκεί στην υγεία σε ποσοστό 99%. Τα αντίστοιχα ποσοστά του Βασίλη Κικίλια είναι 89,5% και 98,90%!

Σε επί μέρους ερωτήσεις της δημοσκόπησης οι υγειονομικοί απάντησαν σε ποσοστό 70% ότι δεν θέλουν άλλες προσλήψεις γιατί ήδη είναι πολλοί και έτσι μπερδεύονται ο ένας στα πόδια του άλλου, σε ποσοστό 80% ότι οι απώλειες από τον κορονοϊό οφείλονται ακριβώς στο ότι είναι πολλοί και μπερδεύονται ο ένας στα πόδια του άλλου, σε ποσοστό 85% ότι θα πρέπει να γίνουν απολύσεις για να μην μπλέκονται ο ένας στα πόδια του άλλου, σε ποσοστό 90% ότι θα ήθελαν με τη συνδρομή της αστυνομίας να βγει όλος ο κόσμος στα μπαλκόνια να τους χειροκροτήσει, σε ποσοστό 95% ότι δεν θέλουν δώρο Χριστουγέννων γιατί τα καταστήματα είναι κλειστά και θα αποκτήσουν ψυχολογικά προβλήματα επειδή δεν θα ξέρουν που να το ξοδέψουν, σε ποσοστό 98% ότι δεν θέλουν να ενταχθούν στα Βαρέα και Ανθυγιεινά για να μην αισθάνονται σαν οικοδόμοι και οδοκαθαριστές και σε ποσοστό 99% ότι αυτό που προσδοκούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του είναι ανάσταση νεκρών και ζωή του μέλλοντος αιώνος! Αμήν!!

Οράτιος Μενιππίδης

Το παραπάνω κείμενο είναι σκωπτικό και γράφτηκε με αφορμή δημοσκοπήσεις που ανεβάζουν τα ποσοστά της δημοτικότητας του πρωθυπουργού σε αυτήν την κατάσταση της πανδημίας με τις φρακαρισμένες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και με τα νοσοκομεία που έχουν μετατραπεί σε ιδρύματα μιας νόσου.

Πρώτος σε δημοτικότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε όσους βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ