Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑΙΧΜΗΡΑΠρώτος σε δημοτικότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε όσους βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό…

Πρώτος σε δημοτικότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε όσους βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό…

Πρώτος σε δημοτικότητα με υψηλό ποσοστό αναδείχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δημοσκόπηση στους ανθρώπους που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση απευθύνθηκε ξεχωριστά σε όσους βρέθηκαν θετικοί, σε όσους νόσησαν, σε όσους νοσηλεύτηκαν σε απλές κλίνες, σε όσους νοσηλεύτηκαν σε ΜΕΘ και σε όσους απεβίωσαν.

Όσοι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, είχαν θετική γνώμη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ποσοστό 60%! Όσοι νόσησαν από κορονοϊό και πέρασαν την αρρώστια στο σπίτι τους, είχαν θετική γνώμη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ποσοστό 70%! Όσοι νοσηλεύτηκαν με κορονοϊό σε απλές κλίνες, είχαν θετική γνώμη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ποσοστό 80%! Όσοι νοσηλεύτηκαν με κορονοϊό σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, είχαν θετική γνώμη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ποσοστό 90%! Όσοι απεβίωσαν εξαιτίας του κορονοϊού,  είχαν θετική γνώμη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ποσοστό 99%!

Δεύτερος σε δημοτικότητα, με μικρή διαφορά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έρχεται ο Βασίλης Κικίλιας!

Οράτιος Μενιππίδης

ΥΓ. Το κείμενο είναι σκωπτικό και γράφτηκε με αφορμή τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης για τους λίγους νεκρούς από τον κορονοϊό στην Ελλάδα, όπως και με αφορμή δημοσκοπήσεις που κοντεύουν να φτάσουν το ποσοστό της κυβέρνησης στο 50% και το ποσοστό της δημοτικότητας του πρωθυπουργού στο 90%!!

Πρώτος σε δημοσκόπηση και μεταξύ των υγειονομικών ο πρωθυπουργός…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ