Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤο μεγαλύτερο ανέκδοτο του δημοτικού συμβουλίου της 9ης Δεκεμβρίου 2020

Το μεγαλύτερο ανέκδοτο του δημοτικού συμβουλίου της 9ης Δεκεμβρίου 2020

Το μεγαλύτερο και καλύτερο ανέκδοτο, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 9ης Δεκεμβρίου 2020, το είπε ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ο οποίος έκλεψε γενικώς την παράσταση στη συγκεκριμένη συνεδρίαση!

Ο κύριος Αλεξανδρίδης είπε, από μικροφώνου του δημοτικού συμβουλίου, ότι αυτή η κυβέρνηση έδωσε τα περισσότερα από κάθε άλλη κυβέρνηση χρήματα στους επαγγελματίες, δημιουργώντας κύματα γέλωτος σε δημοτικούς συμβούλους και σε πολίτες που παρακολουθούσαν τη ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση της συνεδρίασης από το κανάλι του δήμου στο youtube.

Θα ζήλευε και ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος το ανέκδοτο του κυρίου Αλεξανδρίδη, ο οποίος είδε τα στελέχη της παρούσας κυβέρνησης να σκορπούν χρήματα στους επαγγελματίες σε μια εποχή που αυτή η κυβέρνηση υποχρεώνει τους επαγγελματίες, επί κοντά ένα χρόνο, να κρατούν τις επιχειρήσεις τους κλειστές, λόγω κορονοϊού, αλλά δεν τους απαλλάσσει από τις ασφαλιστικές τους εισφορές και από άλλες υποχρεώσεις, παρά τους δίνει το δικαίωμα να πληρώσουν αργότερα, λες και αργότερα θα γεννήσουν λεφτά ή θα πάρουν μερικά από αυτά που βλέπει ο κύριος Αλεξανδρίδης να σκορπάει η κυβέρνηση!

Άλλο τι θα ακούσουμε σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο;! Από την άλλη ο κύριος Αλεξανδρίδης ήταν πραγματική πηγή έμπνευσης, αφού από σήμερα και μετά από κάθε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου θα υπάρχει στήλη με το μεγαλύτερο ανέκδοτο! Να είναι πάντα καλά ο κύριος Αλεξανδρίδης και με γερά ανέκδοτα, σαν το προχθεσινό, να στηρίζει τη στήλη αυτή!!

Αιμίλιος Καλομ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ