Τελευταία

  Η δυσοσμία δεν αφορά τη δημόσια υγεία;

  18-11-2020

  Τις προηγούμενες ημέρες και προπαντός την Κυριακή το πρωί, η δυσοσμία ήταν αφόρητη σε περιοχές του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Αναρωτιόμαστε αν η δυσοσμία αφορά ή όχι τη δημόσια υγεία.

  Αν δεν την αφορά, καλά είναι να μας το πει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η κυβέρνηση.

  Αν πάλι την αφορά, ας μας πουν η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, η διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και οι κυβερνητικοί βουλευτές της Θεσσαλονίκης τι έχουν κάνει για να σταματήσει αυτό το μαύρο χάλι, το οποίο βιώνουν συχνά πυκνά κάτοικοι περιοχών του δήμου.

  Κιμ. Ο.

  ΥΓ. Περιμέναμε την Κυριακή τα ΜΑΤ και οι αύρες της Ελληνικής Αστυνομίας να επιβάλουν στους υπεύθυνους για τη δυσοσμία τα μέτρα περιορισμού της, όπως επέβαλαν χθες στους διαδηλωτές του Πολυτεχνείου τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας covid-19! Περιμέναμε και από τους συνδικαλιστές αστυνομικούς να τριγυρίζουν τα κανάλια και να λένε ότι η νομιμότητα αφορά τους πάντες, ακόμα και τις μεγάλες βιομηχανικές μονάδες! Μετά ξυπνήσαμε!!

  Θα κάνει επιτέλους κάτι ο δήμος για τη δυσοσμία;
  Έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για τη δυσοσμία

  You must be logged in to post a comment Login