Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΘα κάνει επιτέλους κάτι ο δήμος για τη δυσοσμία;

Θα κάνει επιτέλους κάτι ο δήμος για τη δυσοσμία;

Ξυπνάς πρωινό ηλιόλουστης πλην όμως καταθλιπτικής, εξαιτίας των απαγορεύσεων λόγω κορονοϊού, Κυριακής, ανοίγεις τα παράθυρα για να μπει μέσα το φως του ήλιο μπας και αλλάξει η ψυχολογία σου και σου έρχεται το ντουμάνι της δυσοσμίας. Ανεβαίνει η πίεσή σου ακόμα περισσότερο καθώς άφησες το βράδυ την μπουγάδα απλωμένη έξω.

Πραγματικά όπως βρωμάει σήμερα το πρωί, μπορεί να μη βρωμούσε ποτέ. Το χάλι της δυσοσμίας του σημερινού πρωινού μπορεί να είναι ανεπανάληπτο. Η ένταση της δυσοσμίας έρχεται να επιτείνει την ένταση από τον κορονοϊό, έρχεται να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο εκνευρισμό, καθώς ξαναπετάς τα πλυμένα ρούχα μέσα στο πλυντήριο.

Θα κάνει κάτι η δημοτική αρχή του δήμου για να τερματιστεί αυτό το χάλι με τη δυσοσμία ή θα διαπιστώνει αυθαίρετα ότι η δυσοσμία έχει μειωθεί; Έλεγξε η δημοτική αρχή τον «καλό μας γείτονα» αν πήρε οποιοδήποτε μέτρο για να τερματιστεί η δυσοσμία; Θυμάται η δημοτική αρχή ότι εξελέγη με μία από τις σημαίες της την επίλυση του προβλήματος της δυσοσμίας ή το έχει ξεχάσει άπαξ δια παντός;

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ