Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο λύκος και ο δήμαρχος…

Ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης Βασίλης Σαρρηγιαννίδης σχολίασε στην «Αγκίδα» με τον παρακάτω δηκτικό τρόπο τις προληπτικές απολυμάνσεις που κάνει η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου:

«Αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω είναι δήλωση του δημάρχου κ. Κλεάνθη Μανδαλιανού στην απάντηση που έδωσε στην αντιπολίτευση γιατί δεν κάνει η διοίκησή του προληπτικές απολυμάνσεις και τεστ για τον κορονοϊό: “..Η όποια βεβιασμένη ενέργεια προ της εμφάνισης κάποιου κρούσματος, είναι αναποτελεσματική, γίνεται χωρίς νόημα, είναι ψηφοθηρική και δημιουργεί εσφαλμένα εντυπώσεις ασφάλειας, συντελώντας στο κλίμα πανικού που δυστυχώς επικρατεί στον κόσμο”.

Αυτά τα ωραία έλεγε και φυσικά υπάρχουν και στο βίντεο της συνεδρίασης του ΔΣ αναρτημένο στο YouTube. Με βάση τη δική του λοιπόν λογική, οι προληπτικές απολυμάνσεις δεν έχουν κανένα νόημα, τις κάνει για να κερδίσει ψήφους και συμβάλλει στο κλίμα πανικού που υπάρχει στον κόσμο. Κάπως έτσι την πάτησε και ο καημένος ο Πέτρος ο βοσκός. Καθόταν κάτω από το πλατάνι στην δροσιά και φώναζε “λύκος στα πρόβατα” για να ξεγελάσει τον κοσμάκη. Όταν όμως εμφανίστηκε ο λύκος και του έφαγε τα πρόβατα, όλο το χωριό γελούσε μαζί του. Αλλά αυτό είναι παραμύθι είπαμε!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ