Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑΙΧΜΗΡΑΟ Τσίπρας θα σκίσει και τον πτωχευτικό κώδικα!

Ο Τσίπρας θα σκίσει και τον πτωχευτικό κώδικα!

Ο Τσίπρας υποσχέθηκε χθες από τη Βουλή ότι θα καταργήσει με ένα νόμο και ένα άρθρο τον πτωχευτικό κώδικα, τον οποίο κατέθεσε προς ψήφιση η Νέα Δημοκρατία και με τον οποίο θα γίνει πλιάτσικο της λαϊκής περιουσίας. Ο Τσίπρας δηλαδή μετά τα μνημόνια θα σκίσει και τον πτωχευτικό κώδικα! Τι να περιμένουμε δηλαδή μετά από τη δήλωση του Τσίπρα;! Ότι αν και όταν ξαναγίνει κυβέρνηση θα φέρει έναν χειρότερο πτωχευτικό κώδικα, όπως έφερε ένα χειρότερο τρίτο μνημόνιο όταν έγινε για πρώτη φορά κυβέρνηση;

Το πλιάτσικο που στήνει η Νέα Δημοκρατία σε βάρος τη λαϊκής περιουσίας με τον πτωχευτικό κώδικα δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. Είναι το κατόρθωμα του ξεδιάντροπου Τσίπρα και του κόμματός του που κορόιδεψαν τον κόσμο, άρπαξαν την ψήφο του, του φόρεσαν κολάρο το τρίτο το χειρότερο μνημόνιο, τον απογοήτευσαν, τον ισοπέδωσαν και τον έστειλαν στο σπίτι του, διώχνοντάς τον από τους δρόμους. Μετά από όλα αυτά και μετά από την καταστροφή που έφερε στην τσέπη και στην ψυχολογία του λαού, τάζει πάλι ότι θα καταργήσει πράγματα χωρίς ντροπή και χωρίς τσίπα.

Ξέρει όμως τι κάνει ο Τσίπρας. Ακόμα και τα ψέματά του θα μοιάζουν βάλσαμο μπροστά στις βαρβαρότητες του Μητσοτάκη. Αυτοί που θα βιώσουν το πλιάτσικο της περιουσίας τους, θα τον εμπιστευτούν και μόνο με την ελπίδα ότι ίσως θα κάνει κάτι για να μην φάει τα σπλάχνα τους ο Μητσοτάκης και ο Σταϊκούρας με τον πτωχευτικό τους κώδικα. Δεν θα θυμούνται τι έκανε ο Τσίπρας με τα μνημόνια, ούτε θα θυμούνται ότι μαζί με τον Μητσοτάκη και τον Σταϊκούρα με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο κόντρα στην απόφαση του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα.

Δυστυχώς ο Μητσοτάκης θα κάνει πλιάτσικο με τη λαϊκή περιουσία και ο Τσίπρας θα κάνει πλιάτσικο με τη λαϊκή συνείδηση. Δυστυχώς και οι δύο θα συνεχίσουν να παίζουν μπάλα, κλωτσώντας όμως, αντί για το τόπι, το κεφάλι και την ψυχή του λαού. Δυστυχώς Μητσοτάκης και Τσίπρας ξέρουν καλά το παιχνίδι του δικομματισμού και της κοροϊδίας του λαού, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους λεφτάδες. Δυστυχώς η καταστροφή του λαού συνεχίζεται και μάλιστα ακόμα πιο βάρβαρα από την εποχή των μνημονίων. Δυστυχώς η μεταμνημονιακή εποχή το μόνο που επιφυλάσσει στο λαό είναι το πλιάτσικο της περιουσίας του. Οι ευκαιρίες θα είναι μόνο για τους λεφτάδες, τους απατεώνες και λίγους τυχερούς από τον λαό, προκειμένου να καλλιεργείται η ελπίδα στα λαϊκά στρώματα.

Δεν έχουμε καμιά ελπίδα ότι ο Τσίπρας θα καταργήσει τον πτωχευτικό κώδικα όταν ξαναγίνει κυβέρνηση, γιατί το παρελθόν του είναι πολύ βεβαρημένο. Το μόνο που είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει είναι η αποποινικοποίηση των «μαλακών» ναρκωτικών ώστε να μαστουρώνει ο λαός και να ξεχνά τον πόνο! Δεν είναι τυχαία η θέση του ΣΥΡΙΖΑ και της νεολαίας του για τα μαλακά ναρκωτικά. Ξέρει τι κάνει!!

Νάβις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ