Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑΙΧΜΗΡΑΤο σπίτι του Πορτοσάλτε είναι διαφορετικό από το σπίτι του Ινδαρέ…

Το σπίτι του Πορτοσάλτε είναι διαφορετικό από το σπίτι του Ινδαρέ…

Με αφορμή τα όσα συγκινητικά και δακρύβρεχτα μας είπα ο Πορτοσάλτε σχετικά με το ότι παραβιάστηκε η εστία του και αναστατώθηκε η οικογενειακή του γαλήνη, επειδή κάποιοι έγραψαν συνθήματα στην πολυκατοικία που διαμένει και επειδή ο Πορτοσάλτε νομίζει ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου, θα θέλαμε να θυμηθεί τα όσα έλεγε για την παραβίαση της εστίας του Ινδαρέ, για τον ξυλοδαρμό της οικογένειας Ινδαρέ και για τα όσα ψέματα ειπώθηκαν από κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες για να δικαιολογήσουν τον ξυλοδαρμό της οικογένειας Ινδαρέ.

Εκτός κι αν ο Πορτοσάλτε θεωρεί ότι ο ξυλοδαρμός μέσα στην εστία σου είναι καλός όταν αυτός γίνεται από τις δυνάμεις καταστολής ή τουλάχιστον δεν είναι τόσο κακός όσο είναι η αναγραφή συνθημάτων στο δικό του σπίτι. Τα παιδιά του Πορτοσάλτε αναστατώθηκαν από την αναγραφή των συνθημάτων στην οικοδομή τους, ενώ τα παιδιά του Ινδαρέ ευχαριστήθηκαν το ξύλο από τις μονάδες καταστολής που εισέβαλαν στο σπίτι τους χωρίς εντολή εισαγγελέα, καθώς επίσης ευχαριστήθηκαν μετά και τον διασυρμό τους από διάφορους άθλιους παπαγάλους που παριστάνουν τους δημοσιογράφους.

Εκτός κι αν η εστία του Πορτοσάλτε είναι ιερή, ενώ η εστία του Ινδαρέ δεν είναι ιερή. Βέβαια θα μπορούσε ο Πορτοσάλτε να ισχυριστεί και κάτι τέτοιο αφού τη δική του οικία την επισκέφτηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για να του δηλώσει τη συμπαράστασή του, ενώ την οικία του Ινδαρέ όχι μόνο δεν την επισκέφτηκε κανένας κυβερνητικός παράγοντας για να δηλώσει τη συμπαράστασή του και να ζητήσει συγνώμη, αλλά οι κυβερνητικοί παράγοντες αναπαρήγαγαν ένα σωρό βρωμιές και ψέματα σε βάρος της οικογένειας Ινδαρέ.

Ποστ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ