Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού ευχαριστεί θερμά τον καρατομημένο σε αρμοδιότητες Αντιδήμαρχο...

«Η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού ευχαριστεί θερμά τον καρατομημένο σε αρμοδιότητες Αντιδήμαρχο Χρήστο Δεμερτζή»

Η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού ανάρτησε στη σελίδα της στο facebook το παρακάτω κείμενο, συνοδευόμενο από την παραπάνω χαρακτηριστική φωτογραφία, με τίτλο «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ!! AΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ Νο 2!!» το οποίο αποτελεί συνέχεια του κειμένου «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ!! AΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ!!» και έρχεται ως απάντηση στο σχόλιο του Χρήστου Δεμερτζή περί της προσπάθειας του Γιάννη Καμαρινού να παραπλανήσει τον κόσμο:

«Η παράταξη μας ευχαριστεί θερμά τον καρατομημένο σε αρμοδιότητες Αντιδήμαρχο Χρήστο Δεμερτζή για την απάντηση του σε ανάρτηση που κάναμε για την Ανακύκλωση στον δήμο μας. Ήμασταν απολύτως βέβαιοι ότι θα δυσκολευόταν να καταλάβει το νόημα και την κεντρική ιδέα της κριτικής μας.

Με μεγάλη “επιτυχία” ανακάλυψε ότι ή έκθεση του ΕΟΑΝ (Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης) αφορά την περίοδο 2014-2016, εποχή που ήταν αντιδήμαρχος Παιδείας ο κ. Καμαρινός. Εύγε για την “επιτυχία”!!

Προφανώς όμως δεν μπήκε στον κόπο να διαβάσει ούτε τις Απολογιστικές Εκθέσεις αλλά ούτε και την Προγραμματική Έκθεση του 2019 του ΕΟΑΝ, όπου με βάση προηγούμενες περιόδους, ορίζονται οι κανόνες και οι τρόποι λειτουργίας της Ανακύκλωσης στους δήμους για τα επόμενα χρόνια.

Με άλλα λόγια, περιμέναμε να μας πει, τι έκανε ένα χρόνο τώρα και τι καινούργιο/διαφορετικό με βάση αυτά που υποσχέθηκαν, έκαναν τόσο η “Νέα Πνοή” όσο και αυτός ως έμμισθο μέλος της, με γνώμονα το κέρδος στον δήμο μας και τους πολίτες του.

Μάλλον δεν το κατάλαβε!! Όπως και να έχει όμως, να τον ενημερώσουμε ότι σε άλλους γειτονικούς δήμους της Θεσσαλονίκης, μικρότερους πληθυσμιακά που παράγουν και λιγότερα κιλά κάθε είδους ανακύκλωσης, ότι εφαρμόζεται πρόγραμμα επιβράβευσης της προσπάθειας όλων των δημοτών για ανακύκλωση, με κληρώσεις δώρων μεγάλης αξίας και μεγάλες εκπτώσεις σε εμπορικά καταστήματα. Δήμους που είναι δίπλα μας!!

Αμόλα καλούμπα λοιπόν Αντιδήμαρχε, γιατί μέχρι τα κούλουμα που έρχονται μπορεί ο “ηγέτης” σου κ. Κλεάνθης να σε κάνει μόνο Αντιδήμαρχο Πλυσίματος κάδων και Δυσοσμίας!! Ήδη από τον Ιούλιο του 2020 σου πήρε αρμοδιότητες και η αντιδημαρχία Πρασίνου και Περιβάλλοντος δόθηκε άμισθα σε άλλο στέλεχος της παράταξης σας. Γιατί άραγε;

Ενώ από τις 28 Αυγούστου 2020 (προφανώς για να ελέγχει και τους δύο) ορίσθηκε και άλλος άμισθος ειδικός σύμβουλος σε θέματα περιβάλλοντος, κλιματικής αλλαγής, διαχείρισης απορριμμάτων, ανακύκλωσης, διευθέτησης ρεμάτων και αντιπλημμυρικής προστασίας την ώρα που εσύ κατέχεις έμμισθη θέση και λογικά πρέπει να παράγεις έργο.

ΥΓ: Αλήθεια για την δράση «Let’s Clean Up Europe» τι ακριβώς έγινε στον δήμο μας; Όλα καλά;»

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ