«Η ιστοσελίδα του δήμου μας που έχει μετατραπεί σε “Правда” της διοίκησης»

0
19
TEST

Την παρακάτω ανάρτηση με τίτλο «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ!! AΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ!!» έκανε στη σελίδα της στο facebook η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού:

«Στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, οι “εκλεκτοί” της διοίκησης, ανακοινώνουν μόνο ότι τους εξυμνεί. Όλα τα υπόλοιπα (νομίζουν) τα κρύβουν κάτω από το χαλί. Στην ιστοσελίδα πχ του δήμου μας που έχει μετατραπεί σε “Правда” της διοίκησης, όποιος την επισκεφθεί θα διαβάσει μόνο τα “κατορθώματα” της “Νέας Πνοής”. Με λίγα λόγια όλα είναι καλά. Ο αγγελικά πλασμένος κόσμος της φαντασίας τους λειτουργεί τέλεια. Κι ενώ περιμένουμε να απαντήσουν στα ερωτήματα που θέσαμε, συνέχεια έρχονται στο φως και άλλα.
Αλήθεια ξέρει να μας πει κάποιος αρμόδιος Αντιδήμαρχος τι γίνεται με την ανακύκλωση; Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Εθνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ), ο δήμος μας Κορδελιού-Ευόσμου κατατάσσεται στους ουραγούς δήμους της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης, όπου σε αριθμό 101.753 κατοίκων ανακυκλώνονται μόλις 795 κιλά τον χρόνο, με μέσο όρο 0,00781 κιλά ανά κάτοικο τον χρόνο.
Την ώρα που σε άλλους δήμους οι ποσότητες ανακύκλωσης είναι πολύ μεγαλύτερες, οι πολίτες επιβραβεύονται και έχουν οφέλη με μπόνους από συνεργαζόμενες εταιρίες και καταστήματα για την ανακύκλωση, στον δικό μας πετάνε χαρταετό!! Αμόλα καλούμπα που λένε!!
Ευτυχώς που ο δήμαρχος κ. Κλεάνθης είχε βάλει στο πρόγραμμα του τρίτο στόχο την καθαριότητα και την ευταξία!! Ευτυχώς!! Τόσο καλά!!»