Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής βιαζόταν να πάει στη φιέστα με...

Ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής βιαζόταν να πάει στη φιέστα με την Κεραμέως…

Κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου 2020 και ενώ μιλούσε ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Λεωνίδας Ναθαναηλίδης, λέγοντας πολύ σοβαρά πράγματα και για τις ανανεώσεις των συμβάσεων των εργαζομένων με ΚΔΑΠ στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Κορδελιού Ευόσμου και για τη σχολική στέγη και ενώ όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι άκουγαν με προσοχή, παρενέβη ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης, κύριος Σταυρίδης Γεώργιος, για να ρωτήσει τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, κύριο Γιώργο Ρούμελη, αν τηρείται χρόνος για τον ομιλητή.

Εκείνην τη στιγμή κανένας δεν κατάλαβε τη συγκεκριμένη παρέμβαση του κυρίου Σταυρίδη μιας και ο ομιλητής δεν πλάτειαζε και δεν επαναλάμβανε πράγματα. Έλεγε πράγματα που έπρεπε να ειπωθούν, να ακουστούν και να λυθούν από το δημοτικό συμβούλιο. Υπήρξε μάλιστα ένας μικρός διαπληκτισμός μεταξύ τους, αφού ο κύριος Ναθαναηλίδης εκνευρίστηκε από την παρέμβαση του προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής που αποφάσισε να υποκαταστήσει τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.

Την άλλη μέρα όμως έγινε κατανοητή η συγκεκριμένη παρέμβαση, αφού ήρθε στο φως της δημοσιότητας η εν κρυπτώ φιέστα της διοίκησης του δήμου με την υπουργό Παιδείας στο 3ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου. Προφανώς η παρέμβαση του κυρίου Σταυρίδη έγινε γιατί βιαζόταν να πάει να υποδεχτεί την κυρία Κεραμέως από τα μεσάνυχτα και δεν μπορούσε να χάνει την ώρα του ακούγοντας τα προβλήματα της σχολικής στέγης και των εργαζομένων!

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ