Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Νίκη των εργαζομένων με ΕΣΠΑ στους παιδικούς σταθμούς η ανανέωση των συμβάσεων...

«Νίκη των εργαζομένων με ΕΣΠΑ στους παιδικούς σταθμούς η ανανέωση των συμβάσεων τους»

Το παρακάτω δελτίο τύπου εξέδωσε για την ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων με ΕΣΠΑ στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Κορδελιού Ευόσμου η Λαϊκή Συσπείρωση του δήμου:

«Η Λαϊκή Συσπείρωση Κορδελιού Εύοσμου χαιρετίζει τον αγώνα των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς για την ανανέωση των συμβάσεων τους. Από τη πρώτη στιγμή και στο Δημοτικό Συμβούλιο και στο ΔΣ του Νομικού Προσώπου του Δήμου στάθηκε δίπλα τους. Η ανανέωση της σύμβασης εργασίας για ΟΛΟΥΣ τους εργαζομένους αποτελεί μια νίκη και είναι μόνο η αρχή.

Στηρίζουμε τους εργαζομένους και διεκδικούμε μαζί τους την μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων που για χρόνια βρίσκονται σε εργασιακή ομηρία. Μονιμοποίηση ΟΛΩΝ των εργαζομένων χωρίς όρους και προϋποθέσεις με πλήρη ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα. Ταυτόχρονα πλήρη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό έτσι ώστε οι υπηρεσίες παροχής στους παιδικούς σταθμούς να παρέχονται δωρεάν στους δημότες».   

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ