Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤελικά αδίκως κατηγορεί τη διοίκηση του δήμου για απειρία ο Καμαρινός…

Τελικά αδίκως κατηγορεί τη διοίκηση του δήμου για απειρία ο Καμαρινός…

Τελικά η κριτική του Καμαρινού στη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για απειρία αποδείχτηκε περίτρανα σήμερα άδικη και άκυρη. Σήμερα η διοίκηση αποδείχτηκε εμπειρότατη στην πονηριά και στη ραδιουργία. Έστησε φιέστα με την Κεραμέως πίσω από την πλάτη του δημοτικού συμβουλίου, των συλλόγων γονέων, των διδασκαλικών συλλόγων, των κατοίκων του δήμου. Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού αποδείχτηκε σήμερα μάστορας στο να φέρει στον δήμο την υπουργό Παιδείας, η οποία τόσα προβλήματα έχει δημιουργήσει στην εκπαιδευτική κοινότητα με τις αποφάσεις και τα καμώματά της, και να την περάσει από την κολυμβήθρα του Σιλωάμ.

Η διοίκηση Μανδαλιανού έστησε στα κρυφά φιέστα για την υπουργό Παιδείας στον δήμο μας, στον δήμο με τα περισσότερα προβλήματα σχολικής στέγης σε όλη την Ελλάδα. Αφού στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα η Κεραμέως παρά συμμετείχε με την ησυχία της σε τέτοια φιέστα, τότε έχει δίκιο ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε όλη την Ελλάδα με το άνοιγμα των σχολείων και γι’ αυτό το δίκιο της υπουργού είναι υπεύθυνη η διοίκηση Μανδαλιανού. Τελικά όποιος διαμαρτύρεται πανελληνίως για το άνοιγμα των σχολείων χωρίς τις απαραίτητες αίθουσες και χωρίς τους απαραίτητους καθηγητές και δασκάλους, η Κεραμέως θα του δείχνει τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου που της έκανε φιέστα χωρίς να βρεθεί ούτε ένας γονιός, ούτε ένας κηδεμόνας, ούτε ένας εκπαιδευτικός που να εξέφρασε ένα παράπονο για κάποιο πρόβλημα και είναι η διοίκηση του δήμου υπεύθυνη για την ψευδή κατάσταση που σχηματίστηκε σχετικά με την σχολική στέγη τόσο τοπικά όσο και πανελλήνια.

Η διοίκηση Μανδαλιανού έκανε φιέστα σήμερα για την υπουργό Παιδείας στον δήμο στον οποίο υπήρξαν σχολεία μετά την καραντίνα του κοροναϊού που άνοιξαν όχι χωρισμένα στα δύο, αλλά χωρισμένα στα τρία γιατί ο αριθμός των μαθητών της ίδιας τάξης, όπως τον προέβλεπαν τα πρωτόκολλα, δεν χωρούσε στην ίδια αίθουσα ούτε μοιρασμένος στα δύο! Έπρεπε να μοιραστεί στα τρία. Σ’ αυτόν τον δήμο η διοίκησή του έστησε κρυφή φιέστα για την Κεραμέως. Ε όχι λοιπόν άπειροι οι της διοίκησης κύριε Καμαρινέ. Εμπειρότατοι στην πονηριά, στη ραδιουργία, στις βαφτίσεις, στα μαγειρέματα και στο κρυφτό!!

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ