Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν σώζεται με τίποτα…

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν σώζεται με τίποτα…

Τις τελευταίες ημέρες ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου πήγε σχεδόν ένα χρόνο πίσω και έζησε μια επανάληψη της περσινής προεκλογικής περιόδου. Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί στη βάση μιας κατηγορίας περί ληγμένων μασκών που μοιράστηκαν στους εργαζόμενους, η οποία αποδείχτηκε τελικά ατεκμηρίωτη. Και ενώ κανένας θα περίμενε ότι αυτήν τη φορά θα υπάρξει μια συγνώμη, θα υπάρξει μια απολογητική στάση γιατί εκτοξεύθηκε ελαφρά τη καρδία μια κατηγορία που δεν ίσχυε, η πρόταση που έκλεισε τη φετινή θερινή ιστορία ήταν ότι «θα τα πούμε μετά το καλοκαίρι»! Δηλαδή μετά το καλοκαίρι πρέπει να περιμένουμε κι άλλα τέτοια!

Τέτοιες καταστάσεις ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου τις ζει από την ώρα που δημιουργήθηκε. Καταγγελίες και κόντρα καταγγελίες που αποδεικνύονται αβάσιμες, αλλά ξανά μανά άλλες καταγγελίες και έτσι περνάει η παλιοζωή σ’ αυτόν τον δήμο χωρίς να γίνει τίποτα εποικοδομητικό. Τα τελευταία χρόνια τα πέρασε ο δήμος τρέχοντας πίσω από καταγγελίες, οι οποίες η μία μετά την άλλη αποδείχτηκαν αβάσιμες. Παρ’ όλα αυτά αντί οι καταγγελίες να σταματήσουν για να πάει μπροστά ο δήμος, καλούμαστε να κρατήσουμε την αναπνοή μας, γιατί μετά το καλοκαίρι θα ακούσουμε και νέες καταγγελίες.

Τελικά αυτός ο δήμος, ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, δεν σώζεται με τίποτα. Δυστυχώς δεν βλέπουμε πώς μπορεί αυτός ο δήμος να πάει μπροστά.

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ