Τελευταία

  Δυστυχώς δεν εισακούστηκε η πρόταση Καμαρινού για τη Φιλαρμονική του δήμου

  29-07-2020

  Σήμερα το πρωί κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και συγκεκριμένα κατά τη συζήτηση της κατάρτισης του προϋπολογισμού της ΔΗΚΕΚΕ για το 2020, ο Γιάννης Καμαρινός ζήτησε να μην επιβληθεί μηνιαία συνδρομή 30 ευρώ στους μουσικούς της Φιλαρμονικής. Δυστυχώς η πρόταση του κυρίου Καμαρινού δεν εισακούσθηκε και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΕ απάντησε πως θα δει το θέμα και θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί.

  Δεν αντιλαμβανόμαστε τι δεν μπορεί να καταλάβει ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου. Η Φιλαρμονική είναι η εικόνα του δήμου μας και τα παιδιά που είναι σ’ αυτήν υπηρετούν τον δήμο και εκτελούν υπηρεσία. Δεν τους προσφέρει ο κύριος πρόεδρος και ο δήμος. Αυτά προσφέρουν στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

  Δυστυχώς η άγνοια είναι κακός σύμβουλος, αλλά για άγνοια μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον μέχρι ένα σημείο. Από εκείνο το σημείο και πέρα παύει η άγνοια και αρχίζει η ισχυρογνωμοσύνη. Ο κύριος Αμανατιάδης είναι λογιστής και δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι είναι καλός στα λογιστικά. Όμως στη θέση που βρίσκεται ως πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΕ, βρίσκεται ως πολιτικός και δεν νοείται να μην θέλει να καταλάβει γιατί είναι απίστευτο και απαράδεκτο να επιβάλεις συνδρομή στα μέλη της Φιλαρμονικής.

  Κιμ. Ο.

  «Δεν θα εισπραχθεί ούτε ένα ευρώ από τους συμμετέχοντες στη Φιλαρμονική»

  You must be logged in to post a comment Login