Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Τώρα η “Νέα Πνοή” μοιράζει και ληγμένα!»

«Τώρα η “Νέα Πνοή” μοιράζει και ληγμένα!»

Μια πολύ καυστική ανάρτηση έκανε στο facebook η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού σύμφωνα με την οποία η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου μοίρασε ληγμένες μάσκες στο προσωπικό! Η ανάρτηση της παράταξης του κυρίου Καμαρινού ολοκληρώνεται με χαρακτηρισμούς για τη διοίκηση όπως «απίστευτοι», «κωμικοί», «τραγικοί», επικίνδυνοι». Ολόκληρη η ανάρτηση είναι η παρακάτω:

«Δεν έχουν τελειωμό οι καθημερινές επιτυχίες της διοίκησης των “εκλεκτών’ της “Νέας Πνοής”!!. Στις φωτιές καθυστέρησαν να μας πουν τι έγινε και ακόμη καθαρίζουν, στις πλημμύρες λόγω βροχών έστειλαν επιστολές διαμαρτυρίας για τα κονδύλια στους δήμους, τώρα στην κρίση του κορονοϊού το τερμάτισαν!!

Σήμερα το πρωί στα πλαίσια της οδηγίας για υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους, μοίρασαν μάσκες στο προσωπικό του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου που είχαν λήξει στις 23 Ιουνίου 2020, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που μας έστειλε εργαζόμενος του δήμου.

Τελικά δικαιώνονται για ακόμη μία φορά οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι του δήμου μας που στις 17 Ιουνίου με διαμαρτυρίες και επιστολές είχαν καταγγείλει την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής.

Απίστευτοι, κωμικοί, τραγικοί, επικίνδυνοι και οι μοναδικοί που θα έχουν ημερομηνία λήξης σε αυτόν τον δήμο!! Αν δεν τον διαλύσουν μέχρι να φύγουν!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ