Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Μία καθαρή πόλη είναι συνδυασμός της ορθής συμπεριφοράς των διοικούντων και των...

«Μία καθαρή πόλη είναι συνδυασμός της ορθής συμπεριφοράς των διοικούντων και των πολιτών»

Το παρακάτω πολύ εύστοχο σχόλιο έκανε στο facebook η πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου με τη διοίκηση Σούλα, Δροσιά Δημητρίου, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση για το ζήτημα της καθαριότητας του δήμου:

«Μία καθαρή πόλη είναι συνδυασμός της ορθής συμπεριφοράς των διοικούντων και των πολιτών. Καμία πόλη δεν μπορεί να είναι καθαρή αν δεν υπάρχουν επαρκείς κάδοι που καθαρίζονται και πλένονται συστηματικά. Αλλά και καμία πόλη δεν μπορεί να είναι καθαρή αν οι κάτοικοί της δεν σέβονται τους όρους και τους κανόνες καθαριότητας. Μία σακούλα εκτός κάδου είναι εστία μόλυνσης ειδικά με την … συνδρομή των αδέσποτων. Αν η σακούλα είναι εκτός κάδου επειδή είναι γεμάτος αυτός και οι πλησίον αυτού κάδοι, φταίει ο Δήμος, αν όμως την πέταξε κάποιος από το παράθυρο του αυτοκινήτου και απλώς ….αστόχησε, τότε φταίει ο πολίτης. Αν αποφασίσουμε όλοι να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων και των προσδοκιών μας τότε ίσως προοδεύσουμε, αλλιώς θα παίζουμε τένις πετώντας ο ένας το μπαλάκι στον άλλο με τερέν έναν απέραντο σκουπιδότοπο».

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ