Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤα ποντίκια κάνουν πάρτι στην οδό Αναγεννήσεως άνωθεν της περιφερειακής οδού

Τα ποντίκια κάνουν πάρτι στην οδό Αναγεννήσεως άνωθεν της περιφερειακής οδού

Τα ποντίκια κάνουν πάρτι στα σκουπίδια που στοιβάζονται γύρω από τους κάδους σκουπιδιών στην οδό Αναγεννήσεως άνωθεν της περιφερειακής οδού. Στο κομμάτι της οδού μεταξύ των οδών Ολυμπιάδος και Μιλτιάδη Σεϊζάνη τα ποντίκια είναι ολόκληρος στρατός. Τις προηγούμενες εβδομάδες η κατάσταση γύρω από τους κάδους ήταν αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία και στο 1ο video. Πριν λίγες ημέρες ο δήμος μάζεψε τα σκουπίδια και τα μπάζα που βρίσκονταν γύρω από τους κάδους και έκαναν τα ποντίκια πανηγύρι. Δυστυχώς η κατάσταση χθες ήταν αυτή που βλέπετε στο 2ο video με τα ποντίκια να συνεχίζουν το τσιμπούσι.

Αφενός ο δήμος πρέπει οπωσδήποτε κάτι να κάνει με τα οικόπεδα που πνίγονται στα ξερόχορτα δίπλα σε κατοικημένη περιοχή. Αφετέρου θα πρέπει να πυκνώσει η αποκομιδή των απορριμμάτων από την οδό Αναγεννήσεως. Η περιοχή άνωθεν της περιφερειακής οδού θα πρέπει να πάψει να αφήνεται στη μοίρα της. Η οδός Αναγεννήσεως μπορεί να αναβαθμιστεί και να ζωντανέψει αντί να αφήνεται στο έλεος των ποντικών,  των αρουραίων και όσων την χρησιμοποιούν ως πίστα της Φόρμουλα 1. Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου πρέπει να εντάξει άμεσα στα έργα ανάπλασης και την Αναγεννήσεως και ολόκληρη την περιοχή άνωθεν της περιφερειακής οδού.

Όσον αφορά τους ασυνείδητους που εκτός από μπάζα γύρω από τους κάδους απορριμμάτων, πετούν και σακούλες με αποφάγια, δεν υπάρχουν λόγια για να αναφερθεί κανείς σ’ αυτούς. Άραγε δεν μένουν σ’ αυτήν την περιοχή; Άραγε δεν περνούν και οι ίδιοι και τα παιδιά τους από τα συγκεκριμένα σημεία; Άραγε τι άνθρωποι είναι αυτοί που μολύνουν με τέτοια ευκολία μια γειτονιά; Άραγε τι άνθρωποι είναι αυτοί που πετούν τα σκουπίδια τους με αυτόν τον άθλιο τρόπο υποχρεώνοντας τους εργαζόμενους της καθαριότητας του δήμου να τα μαζεύουν με τα χέρια ανάμεσα στα ποντίκια; Ο δήμος πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα και γι’ αυτό το φαινόμενο και να πληρώσουν μεγάλα πρόστιμα όσοι φέρονται με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο.

Τα. Σ.

Video 1

Video 2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ