Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΡε μανία με τους εισαγγελείς...

Ρε μανία με τους εισαγγελείς…

Έχει δίκιο ο Πέτρος Λεμπετλής που σχολίασε «Ρε μανία με τους εισαγγελείς». Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου εδώ και πολλά χρόνια τίποτα δεν γίνεται χωρίς εισαγγελείς. Υπάρχουν πρόθυμοι που τρέχουν στους εισαγγελείς και καταγγέλλουν ότι στο δήμο γίνονται πράματα και θάματα! Μέχρι και τρύπα 14 εκατομμυρίων ευρώ κατήγγειλαν πως υπάρχει στα οικονομικά του δήμου. Μέχρι τώρα οι εισαγγελείς και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί δεν ανακάλυψαν τίποτα από τα φοβερά που καταγγέλθηκαν, αλλά οι καταγγελίες συνεχίζονται.

Αυτήν τη φορά επτά κοινοτικοί σύμβουλοι Ευόσμου τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης κατήγγειλαν τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας για τη λειτουργία της Κοινότητας. Μέχρι εδώ καλά, αφού δουλειά της αντιπολίτευσης είναι να ελέγχει και να καταγγέλλει αν αυτό χρειάζεται. Έκαναν όμως κι ένα έγγραφο για τα χάλια των οικοπέδων που είναι γεμάτα σκουπίδια στην περιοχή άνωθεν της περιφερειακής οδού με κίνδυνο να ξεσπάσει κι άλλη φωτιά και το έγγραφο αυτό θέλουν να κοινοποιηθεί εκτός από τα πολιτικά όργανα και στον εισαγγελέα! Εκλέχτηκαν με εκατοντάδες ή και με χιλιάδες ψήφους και αντικαθιστούν τον εαυτό τους με τον εισαγγελέα! Βάζουν τα δικαστήρια και τους εισαγγελείς πάνω από τον δικό τους θεσμικό ρόλο.

Έχει δίκιο λοιπόν ο Πέτρος Λεμπετλής που σχολιάζει «ρε μανία με τους εισαγγελείς». Τελικά γιατί θέτουν υποψηφιότητα στις εκλογές; Ας πάψουν να γίνονται εκλογές στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και αντί για δημοτικό και κοινοτικά συμβούλια ας έχουμε συμβούλια εφετών και συμβούλιο πλημμελειοδικών! Έτσι κι αλλιώς στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου εδώ και καιρό οι πολιτικές αποφάσεις παίρνονται, όταν παίρνονται, υπό το βάρος της παρουσίας των εισαγγελικών και άλλων ελεγκτικών μηχανισμών.

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ