Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ16 νέες αίθουσες προσχολικής αγωγής δημιουργεί ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου

16 νέες αίθουσες προσχολικής αγωγής δημιουργεί ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου

16 νέες αίθουσες προσχολικής αγωγής δημιουργεί ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου στα πλαίσια της υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής αγωγής. Μαζί με τις αίθουσες αυτές δημιουργούνται και 16 νέες τουαλέτες όπως επίσης και 3 γραφεία. Οι αίθουσες θα είναι προκατασκευασμένες.

Όσον αφορά τον Εύοσμο στην οδό Επαμεινώνδα θα τοποθετηθούν 3 αίθουσες, 3 τουαλέτες κι 1 γραφείο, στην οδό Ιθάκης θα τοποθετηθούν 2 αίθουσες και 2 τουαλέτες, στο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων Νυμφαίου με Τριών Ιεραρχών θα τοποθετηθούν 2 αίθουσες, 2 τουαλέτες και 1 γραφείο, στο χώρο Νηπιαγωγείου Ρεστέμη θα τοποθετηθούν 1 αίθουσα και 1 τουαλέτα, εντός του αυλείου χώρου του 10ου και του 26ου νηπιαγωγείου θα τοποθετηθούν 1 αίθουσα και 1 τουαλέτα, πίσω από το 33ο νηπιαγωγείο θα τοποθετηθούν 1 αίθουσα και 1 τουαλέτα και στο Γ 654 στο 34ο νηπιαγωγείο θα τοποθετηθούν 2 αίθουσες, 2 τουαλέτες και 1 γραφείο.

Όσον αφορά το Ελευθέριο Κορδελιό στον αύλειο χώρο Σκρα θα τοποθετηθεί 1 αίθουσα και 1 τουαλέτα, στον αύλειο χώρο Μεγάλου Αλεξάνδρου θα τοποθετηθούν 1 αίθουσα και 1 τουαλέτα και στο Ο.Τ. 59Α Παρατσικόγλου θα τοποθετηθούν 2 αίθουσες και 2 τουαλέτες.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ