Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού με...

Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα

Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα υποδέχτηκαν σήμερα στην πλατεία Δημαρχείου, ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και μέλη της διοίκησης του Δήμου, στο πλαίσιο της περιοδείας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην αγορά του Ευόσμου.
Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ευχαρίστησε τον κ. Τσίπρα για το έντονο ενδιαφέρον του για τα προβλήματα των επαγγελματιών και γενικότερα για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στη συμβολή της κυβέρνησής του για την ένταξη και χρηματοδότηση της ανέγερσης του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου  μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

Στη σύντομη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, ο Δήμαρχος προσέφερε στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ το λεύκωμα της ιστορίας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, ενώ του απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση για τον προγραμματισμό συνάντησης εργασίας, την οποία ο κ. Τσίπρας αποδέχτηκε.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάντηση με τους εμπόρους και επαγγελματίες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου για θέματα που απασχολούν τον κλάδο της εστίασης.
Δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ