Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑ«Σταύρωσε» προκαταβολικά τον συγκοινωνιολόγο και τη διοίκηση του δήμου ο κύριος Ζυγάς!

«Σταύρωσε» προκαταβολικά τον συγκοινωνιολόγο και τη διοίκηση του δήμου ο κύριος Ζυγάς!

Δεν πρόλαβε ο νέος συγκοινωνιολόγος, Σταύρος Κωνσταντινίδης, να προσληφθεί ως ειδικός σύμβουλος και ο Νίκος Ζυγάς, επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, «σταύρωσε» κι αυτόν, «σταύρωσε» και τη διοίκηση του δήμου σε συνέντευξή του στον Flash 99,4 γιατί προφανώς ο κύριος Ζυγάς περίμενε ότι ο κύριος Κωνσταντινίδης είναι μάγος και θαυματοποιός και μόλις αναλάβει ως συγκοινωνιολόγος θα κάνει θαύματα με το μαγικό του ραβδί!

Είπε στη συνέντευξή του ο κύριος Ζυγάς: «Διάβασα κι εγώ σ’ ένα site ότι θα γίνει μία συγκοινωνιολογική μελέτη και άρχισαν οι παρεμβάσεις και οι πεζοδρομήσεις κτλ. Ξέρετε τι πεζοδρόμηση κάνανε; Μεγάλου Αλεξάνδρου και Τζαβέλλα, επειδή μια γωνία δεν έχει πεζόδρομο,  βάλανε τρία κολωνάκια. Αυτό είναι οι πεζοδρομήσεις που κάνανε στο δήμο Ευόσμου. Είναι για γέλια. Δηλαδή καλύτερα θα είναι να προσέχουμε το τι βγάζουμε έξω για να μην δημιουργούμε λανθασμένες εντυπώσεις στον κόσμο και να είμαστε πιο ουσιαστικοί».

Πρώτα απ’ όλα αυτό που γράφτηκε δεν ήταν ότι άρχισαν πεζοδρομήσεις στον Εύοσμο, όπως λέει ο κύριος Ζυγάς, αλλά ότι άρχισαν πιλοτικές επεκτάσεις πεζοδρομίων. Προφανώς και ο νέος συγκοινωνιολόγος του δήμου, Κωνσταντινίδης Σταύρος, από κάπου θα έπρεπε να αρχίσει. Μαγικό ραβδί σίγουρα δεν διαθέτει. Εκτός αν τον βοηθήσει ο κύριος Ζυγάς και του δώσει το μαγικό ραβδί με το οποίο ο ίδιος και το κόμμα του θα έσκιζαν τα μνημόνια. Προφανώς και ο κύριος Κωνσταντινίδης στις λίγες μέρες που έχει αναλάβει καθήκοντα θα έπρεπε να συντάξει μία πρώτη συγκοινωνιακή έκθεση για τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, όπως και συνέταξε. Ο κύριος Κωνσταντινίδης και η νέα διοίκηση του δήμου θα κριθούν για το συγκοινωνιακό τους έργο, αλλά είναι δυνατόν να κρίνονται ακόμα δεν ξεκίνησαν;

Ίσως βέβαια το λάθος του κυρίου Κωνσταντινίδη είναι ότι ξεκίνησε με πιλοτικές επεκτάσεις πεζοδρομίων και δεν πήρε να εφαρμόσει το συγκοινωνιολογικό σχέδιο του κυρίου Καϊτετζίδη στο Ελευθέριο Κορδελιό. Αν έπαιρνε εκείνο το σχέδιο και πεζοδρομούσε την Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Εύοσμο και την Ανδρέα Παπανδρέου στο Κορδελιό, μάλλον θα έπαιρνε τα εύσημα από τον κύριο Ζυγά, ο οποίος τόσο πολύ θαυμάζει το έργο του κυρίου Καϊτετζίδη στο Ελευθέριο Κορδελιό.

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ