Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤζάμπα λεφτά σε συγκοινωνιολόγο δίνει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου…

Τζάμπα λεφτά σε συγκοινωνιολόγο δίνει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου…

Βλέποντας προχθές τον συγκοινωνιολόγο Σταύρο Κωνσταντινίδη, που προσλήφθηκε ως ειδικός σύμβουλος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, να επεκτείνει τα πεζοδρόμια στη Μεγάλου Αλεξάνδρου Ευόσμου υπό τα βλέμματα του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού και του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Νέστορα Λαφαζανίδη, αντιληφθήκαμε πόσο τζάμπα είναι τα λεφτά που δίνει ο δήμος μας για συγκοινωνιολόγο. Χρειαζόταν να πληρώσει ο δήμος μας συγκοινωνιολόγο για να επεκτείνει τα πεζοδρόμια της Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Εύοσμο;!

Όχι βέβαια. Έφτανε απλά να εφαρμόσει το συγκοινωνιακό σχέδιο που εφάρμοσε ο κύριος Καϊτετζίδης στο Ελευθέριο Κορδελιό όταν ήταν δήμαρχος. Ο κύριος Καϊτετζίδης είχε πεζοδρομήσει τότε την Ανδρέα Παπανδρέου, την αντίστοιχη δηλαδή της Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Κορδελιό, προκειμένου να αναβαθμίσει το δήμο του. Δυστυχώς όμως δέχτηκε επίθεση από τον Στάθη Λαφαζανίδη αλλά και από καταστηματάρχες της περιοχής, που ύψωναν μαύρες σημαίες για να μην αφήσουν τον δήμο να αναβαθμιστεί. Στο οργανωμένο σχέδιο υποβάθμισης του Ελευθερίου Κορδελιού έπαιρναν μέρος και οι ταξιτζήδες που αρνούνταν να πάρουν κόσμο με κατεύθυνση τον δήμο του οποίου ηγούνταν ο κύριος Καϊτετζίδης, εξαιτίας της πεζοδρόμησης της Ανδρέα Παπανδρέου.

Τελικά τα συμφέροντα που ήθελαν υποβαθμισμένο το Κορδελιό, με αρχηγό τον Στάθη Λαφαζανίδη, κατάφεραν να αρπάξουν τον δήμο και να καταργήσουν την πεζοδρόμηση της Ανδρέα Παπανδρέου καταστρέφοντας τον δήμο και ρίχνοντάς τον στο αιώνιο σκοτάδι. Ο Λαφαζανίδης επί τρεις τετραετίες, κατά τις οποίες ήταν δήμαρχος στο Ελευθέριο Κορδελιό, δρούσε σαν δάκτυλος του Ευόσμου αφού όχι μόνο δεν συνέχισε το τεράστιο έργο του κυρίου Καϊτετζίδη αλλά το κατέστρεψε κιόλας καταργώντας την πεζοδρόμηση της Ανδρέα Παπανδρέου.

Το σχέδιο πεζοδρόμησης της Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Εύοσμο, με βάση την πεζοδρόμηση της Ανδρέα Παπανδρέου στο Κορδελιό από τον κύριο Καϊτετζίδη, θα μπορούσε να ανατεθεί στον κύριο Ζυγά που τόσο εκτιμά το έργο του κυρίου Καϊτετζίδη στο Ελευθέριο Κορδελιό.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΥΓ. Να γράψουμε για ακόμα μια φορά ότι είμαστε πολύ δυστυχείς που χρειάζεται σε ένα ακόμη άρθρο να διευκρινίσουμε ότι είναι σκωπτικό κι αυτό γιατί είναι αδύνατο να κατανοηθεί από μερικούς το σκωπτικό ύφος του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ