Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΈχετε ή δεν έχετε στοιχεία κύριε Καϊτετζίδη εις βάρος του Λαφαζανίδη και...

Έχετε ή δεν έχετε στοιχεία κύριε Καϊτετζίδη εις βάρος του Λαφαζανίδη και του Μανδαλιανού;

Ο κύριος Καϊτετζίδης κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 20ης Μαΐου 2020 απευθύνθηκε στον αντιδήμαρχο Κώστα Σωτηράκη και του είπε ότι σηκώνει το γάντι που του πέταξε και θα δώσει στοιχεία για το σβήσιμο κλήσεων της Δημοτικής Αστυνομίας από τον Στάθη Λαφαζανίδη και Αλέκο Μανδαλιανό. Ο κύριος όμως Καϊτετζίδης, ο πρώην δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού και νυν δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έδωσε στοιχεία παρά είπε ότι θα τα δώσει στο πρώτο δια ζώσης δημοτικό συμβούλιο!

Απίστευτα πράγματα ακούγονται σ’ αυτό το δημοτικό συμβούλιο. Ο κύριος Καϊτετζίδης κατήγγειλε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πριν από δέκα ημέρες ότι ο πρώην δήμαρχος Στάθης Λαφαζανίδης και ο πρώην αντιδήμαρχος Αλέκος Μανδαλιανός σβήνουν κλήσεις που δίνει η Δημοτική Αστυνομία, αλλά αντί να δώσει τα στοιχεία για μια τέτοια καταγγελία την ίδια στιγμή ανακοίνωσε πως θα τα δώσει στην πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, το μήνα που δεν έχει Σάββατο δηλαδή.

Ο κύριος Καϊτετζίδης προφανώς ξεστόμισε μία βαρύτατη καταγγελία χωρίς να έχει στοιχεία και παραπέμπει την από μέρους του παρουσίαση των αποδεικτικών υλικών μετά από ίσως δύο μήνες μέσα στο καλοκαίρι. Ο κύριος Καϊτετζίδης προφανώς ελπίζει ότι μέχρι τότε θα έχει ξεχαστεί η κουβέντα του. Όμως η κουβέντα που ξεστόμισε δεν μπορεί να ξεχαστεί. Δεν αφορά μόνο τον Στάθη Λαφαζανίδη και τον Αλέκο Μανδαλιανό. Αφορά και τον αντιδήμαρχο Κώστα Σωτηράκη γιατί, όπως ο ίδιος τόνισε στο δημοτικό συμβούλιο, είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας. Πάνω απ’ όλους όμως αφορά τους Δημοτικούς Αστυνομικούς χωρίς τη συναίνεση των οποίων δεν γίνεται να σβηστούν κλήσεις.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, αιρετοί και υπάλληλοι, έχουν ταλαιπωρηθεί από αβάσιμες καταγγελίες και από λόγια του αέρα. Αιρετοί και υπάλληλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου σύρθηκαν σε ανακριτικές διαδικασίες με καταγγελίες που αποδείχτηκαν ανυπόστατες. Αυτό το αστείο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου πρέπει να τελειώνει. Σ’ αυτό το αστείο των αβάσιμων καταγγελιών δεν μπορεί να δίνει συνέχεια ένας πρώην δήμαρχος. Αν κύριε Καϊτετζίδη έχετε στοιχεία σε βάρος των κυρίων Λαφαζανίδη και Μανδαλιανού, να τα καταθέσετε εδώ και τώρα και να αφήσετε τις ιστορίες για τις δια ζώσης συνεδριάσεις.

Χ.Κ.

ΥΓ. Το γάντι κύριε Καϊτετζίδη αφορά μονομαχία. Το γάντι το σηκώνεις τη στιγμή που σου το πετάνε και όχι μία εβδομάδα μετά. Όταν κύριε Καϊτετζίδη σηκώνεις το γάντι αυτό σημαίνει πως πας σε μονομαχία την άλλη μέρα πρωί πρωί. Δεν σηκώνεις το γάντι και δηλώνεις ότι θα μονομαχήσεις μετά από ένα, δύο, τρεις μήνες ή τον μήνα που δεν έχει Σάββατο. Αυτά για τα περί σηκώματος του γαντιού κύριε Καϊτετζίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ