Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔιαγράφουν κλήσεις ο Στάθης Λαφαζανίδης και ο Αλέκος Μανδαλιανός;!

Διαγράφουν κλήσεις ο Στάθης Λαφαζανίδης και ο Αλέκος Μανδαλιανός;!

Μια χειμαρρώδη συνέντευξη στον «flash 99,4» στις 11 Μαΐου 2020 έδωσε ο πρώην δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού και νυν δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με την παράταξη του κυρίου Ζυγά, Στάθης Καϊτετζίδης. Ο κύριος Καϊτετζίδης προσπάθησε να καταδείξει ότι οι Κορδελιώτες αδικούνται σε σχέση με τους Ευοσμίτες και ότι το δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου λειτουργεί Ευοσμοκεντρικά. Ένα από τα παραδείγματα Ευοσμοκεντρισμού που ανέφερε ο κύριος Καϊτετζίδης ήταν ότι στη Μεγάλου Αλεξάνδρου του Ευόσμου δεν υπάρχει το κυκλοφοριακό χάος που υπάρχει στην Ανδρέα Παπανδρέου του Κορδελιού!

Μα η κίνηση στις δυο οδούς, θα σκεφτόταν κάποιος, δεν ήταν διαφορετική απ’ ότι είναι τώρα όταν οι δύο δήμοι δεν ήταν ενωμένοι! Όμως ο κύριος Καϊτετζίδης δεν σταμάτησε στην προσπάθεια να καταδείξει τον Ευοσμοκεντρισμό, αλλά συνέχισε λέγοντας ότι στην Ανδρέα Παπανδρέου ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος γράφουν κλήσεις και οι γονείς τους τις διαγράφουν για να τα έχουν καλά με όλους! Οι γιοι πραγματοποιούν την επιθυμία αυτών που ζητούν να σταματήσει το κυκλοφοριακό χάος στην Ανδρέα Παπανδρέου και οι πατεράδες πραγματοποιούν την επιθυμία αυτών που παρκάρουν παράνομα δημιουργώντας το κυκλοφοριακό χάος!

Το ένα ερώτημα που τίθεται είναι αν ο Στάθης Λαφαζανίδης και ο Αλέκος Μανδαλιανός σβήνουν κλήσεις και αν αυτό που λέει ο κύριος Καϊτετζίδης αληθεύει. Το ερώτημα αυτό απευθύνεται στους κυρίους Κλεάνθη Μανδαλιανό, Αλέκο Μανδαλιανό, Στάθη Λαφαζανίδη και Νέστορα Λαφαζανίδη. Υπάρχει όμως και ένα άλλο ερώτημα που απευθύνεται στον κύριο Στάθη Καϊτετζίδη και είναι αν αυτοί που μποτιλιάρουν την Ανδρέα Παπανδρέου με τα παρανόμως παρκαρισμένα αυτοκίνητά τους είναι Ευοσμίτες, ενώ αυτοί που ζητούν την επιβολή της νομιμότητας είναι Κορδελιώτες. Πάνε δηλαδή Ευοσμίτες και δημιουργούν χάος στο Κορδελιό; Γιατί ο κύριος Καϊτετζίδης δημιουργεί μια εικόνα κόντρας του Ελευθερίου Κορδελιού με τον Εύοσμο ακόμα και για το κυκλοφοριακό χάος της Ανδρέα Παπανδρέου;!

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ