Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥΤην Άνοιξη του 1997 εγκαινιάσθηκε στο Ελευθέριο Κορδελιό το δημοτικό κτίριο «Ελευθέριος...

Την Άνοιξη του 1997 εγκαινιάσθηκε στο Ελευθέριο Κορδελιό το δημοτικό κτίριο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Την Άνοιξη του 1997 εγκαινιάσθηκε, επί δημαρχίας του κυρίου Στάθη Καϊτετζίδη, στο Ελευθέριο Κορδελιό το δημοτικό κτίριο «Ελευθέριος Βενιζέλος», η κατασκευή του οποίου κόστισε 117.000.000 δραχμές. Στα εγκαίνια του κτιρίου παραβρέθηκαν ο τότε υπουργός Εσωτερικών, κ. Αλέκος Παπαδόπουλος, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Κ. Παπαδόπουλος και οι τοπικές αρχές. Πρόκειται για ένα τετραώροφο κτίριο, κατασκευασμένο σε χώρο που παραχώρησε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση με δαπάνες του δήμου Ελευθερίου Κορδελιού και κονδύλια του υπουργείου Εσωτερικών.

Μιλώντας στην τελετή των εγκαινίων ο υπουργός Εσωτερικών κ. Αλέκος Παπαδόπουλος τόνισε ότι το έργο εντασσόταν στην προσπάθεια αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των πυρήνων άσκησης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δίνεται η δυνατότητα και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις, επεσήμανε ο υπουργός, για την καλύτερη στέγαση και τη βελτίωση του επιπέδου των υπηρεσιών του δήμου. Φιλοδοξία του υπουργού, σύμφωνα με όσα είπε στην ομιλία του, ήταν η μεγιστοποίηση της απόδοσης των υπηρεσιών του δήμου, για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ