Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕυχάριστη παρουσία της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο νοσηρό κλίμα του δημοτικού συμβουλίου...

Ευχάριστη παρουσία της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο νοσηρό κλίμα του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου

Πριν από λίγο τελείωσε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και το κλίμα ήταν πραγματικά νοσηρό, αφού υπήρχαν χαρακτηρισμοί, καβγάδες και αντιδικίες για ψύλλου πήδημα και για το θεαθήναι. Έφτασε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου να διακόψει τη συνεδρίαση για πέντε λεπτά προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στο νοσηρό αυτό κλίμα ευχάριστη ήταν η παρουσία της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ που για μία ακόμη φορά αντάμειψε το κοινό, το οποίο παρακολουθούσε τη συνεδρίαση. Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα εκτός από τους δημοτικούς συμβούλους στο έργο της ψυχαγωγίας του κοινού είχε και έξωθεν βοήθεια από πολίτες. Ένας από αυτούς σε κάποια στιγμή άρχισε να αντιδικεί με τον δήμαρχο και κατόπιν να του απευθύνει βαρύτατους και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.

Στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν παρών ένας παλιός δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος, ο οποίος έκατσε σ’ αυτά τα έδρανα για περίπου 30 χρόνια και ο οποίος παρακολουθώντας τη συνεδρίαση είπε: «κάθε πέρσι και καλύτερα»!

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ