Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΔιάθεση ξηρών προϊόντων και βασικών ειδών οικιακής χρήσης σε ωφελούμενους του προγράμματος...

Διάθεση ξηρών προϊόντων και βασικών ειδών οικιακής χρήσης σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Την Τρίτη 18, την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί η διάθεση ξηρών προϊόντων και βασικών ειδών οικιακής χρήσης σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ/FEAD.
Το πρόγραμμα υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την  Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τις 8.30 έως τις 13.30 στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μαβίλη με Πυθαγόρα στον Εύοσμο.
Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν για την ημέρα προσέλευσής τους μέσω μηνύματος (ηχητικού ή/και γραπτού) από call center στα τηλέφωνα που έχουν δηλώσει στην αρχική τους αίτηση.

Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει τα εξής Νωπά προϊόντα:

1. ΚΡΕΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟ Τεμάχια 1 Βάρος: 1,0 kg
2. ΚΡΕΑΣ BOEIO Τεμάχια 1 Βάρος 1,0 kg
3. ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ Τεμάχια 1 Βάρος : 0,5 kg
4. ΤΥΡΙ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ Τεμάχια 1 Βάρος : 0,5 kg
5. ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ Τεμάχια 2 Βάρος : 2,0 kg
6. ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ Τεμάχια 2 Βάρος : 4,0 Kg

Σύνολο κιλών ανά ωφελούμενο 9 κιλά
Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του να έχει εξουσιοδότηση.
Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως πολυμελών οικογενειών), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.
Για περισσότερες πληροφορίες για τη διανομή στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου οι ωφελούμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα: 2310556505-6

Υπεύθυνη προγράμματος : Ιωάννα Μαλάτου

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ