Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜια απίστευτη εξυπνάδα της διοίκησης Μανδαλιανού για τα ΕΛΠΕ

Μια απίστευτη εξυπνάδα της διοίκησης Μανδαλιανού για τα ΕΛΠΕ

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου για τον προϋπολογισμό του 2020, αντιδήμαρχος της διοίκησης Μανδαλιανού απαντώντας στον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Λεωνίδα Ναθαναηλίδη, ο οποίος ρώτησε τι θα γίνει με το αθλητικό πάρκο της ΕΚΟ, είπε ότι το δημοτικό συμβούλιο ψήφισε κατά τη θητεία της προηγούμενης διοίκησης πως αρνείται να πάρει χορηγίες από τα ΕΛΠΕ! Ο απίστευτος αντιδήμαρχος ενέταξε το αθλητικό πάρκο της ΕΚΟ στις χορηγίες των ΕΛΠΕ προς τον δήμο και θεώρησε ότι είναι πολύ φυσιολογικό τα ΕΛΠΕ να το πάρουν πίσω λες και είναι αυτοκίνητο, αφού ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν δέχεται χορηγίες από τα ΕΛΠΕ!

Φοβερή «εξυπνάδα» του αντιδημάρχου, αλλά το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ψήφισε να μην λαμβάνονται από τα ΕΛΠΕ χορηγίες – κοροϊδίες και ελεημοσύνες. Δεν ψήφισε να μην πληρώνουν τα ΕΛΠΕ που ρυπαίνουν, δεν ψήφισε να μην διεκδικεί ο δήμος αυτά που πρέπει να διεκδικήσει από τα ΕΛΠΕ. Εάν οι νεόκοποι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης Μανδαλιανού φρόντιζαν να ενημερωθούν, θα ήξεραν ο χώρος του αθλητικού πάρκου της ΕΚΟ ναι μεν παραχωρήθηκε για τριάντα χρόνια από τα ΕΛΠΕ, αλλά οι αθλητικές εγκαταστάσεις κατασκευάστηκαν με χρήματα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με χρήματα δηλαδή του Ελληνικού λαού. Τα ΕΛΠΕ παραχώρησαν το χώρο γιατί ρύπαιναν τον δήμο και κάτι έπρεπε να κάνουν για τον δήμο. Σταμάτησαν τα ΕΛΠΕ να ρυπαίνουν τον δήμο, οπότε μπορούν να πάρουν πίσω τον χώρο τους; Σταμάτησαν τα ΕΛΠΕ να πνίγουν τον δήμο στην δυσοσμία και δήμος και πολιτεία δεν διεκδικούν να κρατήσουν το αθλητικό πάρκο της ΕΚΟ; Εάν το πρόβλημα είναι αυτό της απαγόρευσης συνάθροισης κοντά σε βιομηχανική εγκατάσταση, εξαιτίας της συνθήκης Σεβέζο, ας φροντίσουν τα ΕΛΠΕ να αντικαταστήσουν το αθλητικό πάρκο της ΕΚΟ, όπως δεσμεύτηκαν στη διοίκηση Σούλα. Να είναι σίγουρος ο κύριος αντιδήμαρχος ότι καμία παράταξη του δημοτικού συμβουλίου δεν θα πει «όχι» στο να ολοκληρωθεί το στάδιο και το κολυμβητήριο άνωθεν της περιφερειακής οδού με χρήματα των ΕΛΠΕ. Να ολοκληρώσουν τα ΕΛΠΕ το στάδιο και το κολυμβητήριο και να στηρίξουν τη λειτουργία τους κι όχι να μοιράζουν καθρεφτάκια στους ιθαγενείς με χορηγίες της πλάκας.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο ηθικό ζήτημα στην αντίδραση του αντιδημάρχου. Αυτή η διοίκηση και προπαντός μία μεγάλη συνιστώσα της, ο Στάθης Λαφαζανίδης, είχε κάνει σημαία του την εναντίωση στην καταστροφή του αθλητικού πάρκου της ΕΚΟ. Ο Στάθης Λαφαζανίδης ήταν αυτός που έφερε στη δημοσιότητα την καταστροφή και την εγκατάλειψη του αθλητικού πάρκου της ΕΚΟ. Η διοίκηση Μανδαλιανού και προπαντός ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος απεμπολεί τις δεσμεύσεις του κυρίου Στάθη Λαφαζανίδη σχετικά με το αθλητικό πάρκο της ΕΚΟ; Και ο Στάθης Λαφαζανίδης τι λέει για όλα αυτά; Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο αντιδήμαρχος και η διοίκηση Μανδαλιανού άλλαξαν στάση, γιατί άλλαξε στάση απέναντι στα ΕΛΠΕ και ο Στάθης Λαφαζανίδης, επειδή τότε θα πρέπει να σκεφτούμε ότι οι φωνές του κυρίου Λαφαζανίδη δεν ήταν για να σώσει το αθλητικό πάρκο της ΕΚΟ και να το αποδώσει στους κατοίκους του δήμου. Άλλαξε στάση ο Στάθης Λαφαζανίδης στο ζήτημα του αθλητικού πάρκου της ΕΚΟ; Στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν θέλουμε απάντηση ούτε από τον αντιδήμαρχο, ούτε από τη διοίκηση Μανδαλιανού. Θέλουμε απάντηση από τον ίδιο τον Στάθη Λαφαζανίδη.

Βασίλης Κιμ.

Επιθετική απάντηση του Στάθη Λαφαζανίδη για ερωτήματα από τοποθέτηση αντιδημάρχου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ