Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕπιθετική απάντηση του Στάθη Λαφαζανίδη για ερωτήματα από τοποθέτηση αντιδημάρχου

Επιθετική απάντηση του Στάθη Λαφαζανίδη για ερωτήματα από τοποθέτηση αντιδημάρχου

Ο πρώην δήμαρχος Στάθης Λαφαζανίδης, στα εύλογα ερωτήματα που προέκυψαν από τοποθέτηση αντιδημάρχου σχετικά με το Αθλητικό Πάρκο της ΕΚΟ, αποφάσισε να απαντήσει πολύ επιθετικά με σχόλιό του στο facebook. Η πολλή επιθετική αντίδραση όμως του κυρίου Λαφαζανίδη στο άρθρο δεν απάντησε στο ερώτημα, τo οποίo ήταν εάν ο κύριος Στάθης Λαφαζανίδης άλλαξε στάση όσον αφορά την καταστροφή του αθλητικού πάρκου της ΕΚΟ. Να πάρουν τα ΕΛΠΕ το αθλητικό πάρκο γιατί το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ψήφισε ότι δεν δέχεται χορηγίες από τα ΕΛΠΕ, εξαιτίας της μόνιμης δυσοσμίας που πνίγει τον δήμο μας; Να καταστραφεί το αθλητικό πάρκο της ΕΚΟ γιατί με βάση τη συνθήκη Σεβέζο δεν επιτρέπονται συναθροίσεις κοντά σε βιομηχανίες σαν τα ΕΛΠΕ; Αυτά είπε αντιδήμαρχος κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και αναρωτηθήκαμε εάν ο κύριος Στάθης Λαφαζανίδης συμφωνεί με αυτά. Εάν δεν συμφωνεί μπορεί πολύ απλά να το πει. Δεν είναι εύλογο να αναρωτιόμαστε τι άποψη έχει ο πρώην δήμαρχος για το θέμα όταν αντιδήμαρχος μέσα στο δημοτικό συμβούλιο λέει τέτοια πράγματα, όταν η παράταξη του κυρίου Μανδαλιανού εξελέγη με τη στήριξη του κυρίου Στάθη Λαφαζανίδη κι όταν γνωρίζουμε ότι άλλη ήταν η άποψη του πρώην δημάρχου Στάθη Λαφαζανίδη; Ο κύριος Λαφαζανίδης απαντάει για τη στάση του απέναντι στα ΕΛΠΕ κατά τον καιρό που ήταν διοίκηση, αλλά το άρθρο δεν τον κατηγορεί, ούτε και του απευθύνει μομφή για τη στάση του απέναντι στα ΕΛΠΕ κατά τα προηγούμενα χρόνια είτε όταν ήταν διοίκηση, είτε όταν ήταν αντιπολίτευση. Αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατί επιλέγει ο κύριος Στάθης Λαφαζανίδης σ’ ένα απλό ερώτημα που προέκυψε από τα όσα είπε αντιδήμαρχος σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου να απαντήσει με τόσο επιθετικό τρόπο. Η απάντηση του κυρίου Λαφαζανίδη στο άρθρο «Μια απίστευτη εξυπνάδα της διοίκησης Μανδαλιανού για τα ΕΛΠΕ», είναι η παρακάτω:

«Κύριε Βασίλη Κιμ. η αλλιώς πως λέγεσαι, πρέπει εάν θες πραγματικά την προστασία του περιβάλλοντος να σταματήσεις συκοφαντικά και σκόπιμα να αποδομείς αυτούς που πραγματικά αγωνίστηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια για την προστασία αυτού του τόπου και ειδικά για το περιβάλλον, με πάμπολλες αποδείξεις.π.χ Τα πρακτικά των δημοτικών συμβουλίων ,τα δημοσιεύματα στα μέσα επικοινωνίας, τα αποτελέσματα της χαρτογράφησης των προσώπων που ασχολήθηκαν με το θέμα, η οποία ανατέθηκε από τα ΕΛΠΕ .κ.λ.π .Ένα να ξέρεις ,η μέχρι σήμερα στάση μου στο θέμα οφείλεται στην Ενότητα του κόσμου που ήθελα να υπάρχει για να αντιμετωπίσουμε την όλη κατάσταση. Μην με οδηγείς σε άλλα συμπεράσματα για πάρτη σου ,στο τι δηλαδή εξυπηρετούν τα γραφόμενα σου .Βγάλε πρώτα τα πρακτικά των δημοτικών συμβουλίων στην φόρα και όλα τα άλλα που ανέφερα παραπάνω και μετά τα λέμε, γιατί να είσαι σίγουρος ότι εσύ και οι διπλανοί σου μαζί με κάποιους άλλους θα εκτεθούν ,όχι εγώ. Λοιπόν μη συνεχίζεις αυτό το μοτίβο γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Δεν με φοβίζει η πένα σου, γιατί όπως συνηθίζεται να λέγεται , καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται .Σε πληροφορώ και πάλι ,με όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν εσείς θα εκτεθείτε . ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ».

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ