Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Δέματα Αγάπης» από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Κορδελιού Ευόσμου

«Δέματα Αγάπης» από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Κορδελιού Ευόσμου

Δέματα αγάπης» σε 400 συμπολίτες μας διένειμε ενόψει των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας και της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στηρίζοντας έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που μαστίζονται από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Στη χριστουγεννιάτικη διανομή τροφίμων και ειδών παντοπωλείου στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου παρέστη και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & ΚΕΠ κ. Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου, η οποία ευχήθηκε σε όλους «Καλές γιορτές με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία» ενώ ευχαρίστησε τους εργαζομένους στην κοινωνική υπηρεσία του δήμου για την υποδειγματική συνέπεια και προσήλωση στο έργο της κοινωνικής στήριξης των δημοτών που έχουν ανάγκη.

«Με πνεύμα ευαισθησίας και κοινωνικής αλληλεγγύης ο Δήμος μας, στο μέτρο των περιορισμένων δυνατοτήτων του, καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να στηρίξει και να συμπαρασταθεί στους δημότες που μαστίζονται από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός το ότι αυτή η προσπάθεια έχει αγκαλιαστεί από δεκάδες επιχειρήσεις αλλά και από δημότες που αποδεικνύουν έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία συμβάλλοντας στο κοινωνικό αυτό έργο» τόνισε η κ. Πεσματζόγλου.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ