Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ πιο δυνατός και ο πιο αδύνατος κρίκος του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου

Ο πιο δυνατός και ο πιο αδύνατος κρίκος του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου

Μιας και χθες Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε κάποιες στιγμές έμοιαζε σαν να ήταν το τηλεπαιχνίδι «ο πιο αδύναμος κρίκος», ας καθιερώσουμε τον πιο δυνατό και τον πιο αδύναμο κρίκο κάθε συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Πιο δυνατός κρίκος της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ήταν ο Γιάννης Καμαρινός. Εάν δεν ήταν αυτός η εισήγηση της διοίκησης του δήμου για τα ανταποδοτικά τέλη θα καταψηφιζόταν. Ο κύριος Καμαρινός υπερψήφισε την εισήγηση της διοίκησης, αφού πρώτα η διοίκηση στην Οικονομική Επιτροπή είχε υιοθετήσει τις παρατηρήσεις του.

Ο πιο αδύναμος κρίκος της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ήταν ο αντιδήμαρχος Νέστορας Λαφαζανίδης, ο οποίος δεν γνώριζε να απαντήσει σε θέματα δικής του αρμοδιότητας και δεν φτάνει που δεν γνώριζε αλλά επιτέθηκε στον κύριο Ανδρεάδη λέγοντάς του ότι θα έπρεπε να ξέρει αφού κι εκείνος ήταν αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας. Ο κύριος Λαφαζανίδης ήταν υποχρεωμένος να απαντήσει, όποιες κι αν ήταν οι προθέσεις της αντιπολίτευσης. Ας μην απαντούσε για τον κύριο Ανδρεάδη. Ας απαντούσε για τους νέους συναδέλφους του που ήταν στην αίθουσα και ήθελαν να μάθουν.

Ατίρκα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ