Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤο βιβλίο «ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ» παρουσιάζεται στη δημοτική βιβλιοθήκη

Το βιβλίο «ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ» παρουσιάζεται στη δημοτική βιβλιοθήκη

Το βιβλίο με τίτλο «ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ» της συγγραφέως Μάρως Πανώρια  θα παρουσιάσει ο  Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης σε συνεργασία με την Δημοτική  Βιβλιοθήκη Ευόσμου και τις εκδόσεις «ΕΝΤΥΠΟΙΣ» την Δευτέρα 16  Δεκεμβρίου στις 19.00  στον χώρο της δημοτικής βιβλιοθήκης Μ. Αλεξάνδρου 57.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν : η Βάσω Καλαντίδου Συγγραφέας, η Ελένη Σταυροπούλου  Διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, VM Retail Management, και η Συγγραφέας του Βιβλίου Μάγδα Πανώρια.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Γιατί με αποκαλείς πριγκίπισσα;”, τον ρώτησε κάποιο βράδυ αυθόρμητα.
“Είσαι όμορφη σαν πριγκίπισσα. Τα αστέρια είναι το στέμμα σου και η βροχή το φόρεμά σου. Η σιωπή και η μοναξιά, οι αυλικοί σου.
Πριγκίπισσα της μοναξιάς. Της δικής μου μοναξιάς…”.
Alba είναι το όνομά της. Πριγκίπισσά μου, την αποκαλεί ο πατέρας της και σαν πριγκίπισσα τη μεγαλώνει. Είναι ο Μάρκο Λεβόζο, ένας από τους ισχυρότερους άντρες της μαφίας του Παλέρμο στη δεκαετία του ’80.
Στα 11 της αναγκάζεται να τη φυγαδεύσει μακριά.
Καταλήγει σαν την ξυπόλητη Σταχτοπούτα στο ορφανοτροφείο του Βόλου, με διαφορετικό όνομα και υποδύεται έναν ρόλο που μισεί.
Συνοδοιπόροι στην ψεύτικη ζωή της ένα παιδί με νοητική ανεπάρκεια, ένας γοητευτικός άντρας και η φωνή του νεκρού πατέρα της.
Ταξιδεύει σαν αερικό ακροβατώντας ανάμεσα στο παρόν και στο παρελθόν, στο μίσος και στην αγάπη, έχοντας δύο ταυτότητες. Προσπαθεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να αλλάξει την πορεία της ζωής της, ενώ ο τίτλος της πριγκίπισσας την ακολουθεί σε ένα παιχνίδι της μοίρας με αποκαλύψεις και ανατροπές για τις οποίες κανείς δεν την προετοίμασε.
Η περιπέτεια και οι εφιάλτες φαίνονται πως δεν έχουν τελειωμό. Το τίμημα βαρύ και όλα δείχνουν πως θα το πληρώσει… Ή μήπως όχι; Αξίζει πάντα η αλήθεια κάθε θυσία; Ακόμη και ανθρώπινη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ