Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΠερίληψη της διαμάχης Χατζηνικολάου – Αλαφούζου

Περίληψη της διαμάχης Χατζηνικολάου – Αλαφούζου

Σκίτσο του Ηλία Μακρή στην «Καθημερινή»

Τις τελευταίες ημέρες εξελίσσεται μία φοβερή «ομορφιά» μεταξύ του Χατζηνικολάου και του Αλαφούζου, η οποία οδηγεί σε φοβερά ξεβρακώματα. Έτσι:

Ο Αλαφούζος κατηγόρησε τον Χατζηνικολάου ότι (σύμφωνα με έγγραφο του FBI) λειτουργούσε ως ενδιάμεσος της Novartis και των υπουργείων και σε αντάλλαγμα έπαιρνε υπερτιμημένη διαφήμιση από την φαρμακοβιομηχανία.

Ο Χατζηνικολάου απάντησε ότι όσα έπαιρνε αυτός από τη Novartis σ’ ένα χρόνο, ο ΣΚΑΪ, του οποίου ιδιοκτήτης είναι ο Αλαφούζος, τα έπαιρνε σε ένα μήνα και ότι στην εκπομπή του Πορτοσάλτε τα σποτάκια της Novartis έπαιζαν κατά ριπάς.

Ο Αλαφούζος ανταπάντησε ότι έχει κάνει σωστά και λάθη, αλλά δεν εκβίασε τραπεζίτες για να τον υπερδανείσουν,  δεν ζητιάνεψε από επιχειρηματίες για να ζει πολυτελώς και δεν έγλυψε κυβερνήσεις για να σβήσουν τα χρέη του στο δημόσιο, υπονοώντας ότι όλα αυτά τα έκανε ο Χατζηνικολάου.

Η διαμάχη και τα ξεβρακώματα άρχισαν από το σκίτσο του Ηλία Μακρή στην «Καθημερινή» που αναφερόταν στη συνέντευξη που πήρε ο Χατζηνικολάου από τον πρωθυπουργό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ