Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΕιδικό τέλος για το οδικό δίκτυο επιβάλει ο δήμος Πυλαίας Χορτιάτη!

Ειδικό τέλος για το οδικό δίκτυο επιβάλει ο δήμος Πυλαίας Χορτιάτη!

Η διοίκηση του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη φέρνει προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 9/12/2019 θέμα με το οποίο επιβάλει ειδικό τέλος για την κατασκευή, συντήρηση και βελτίωση του οδικού δικτύου που βρίσκεται εντός της αρμοδιότητας του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. Η διοίκηση Καϊτεζίδη καλεί δηλαδή τους δημότες να πληρώσουν ξανά τους δρόμους τους οποίους έχουν ήδη χρυσοπληρώσει μέσω της φορολογίας! Την παρακάτω ανακοίνωση για το «ειδικό τέλος δρόμων», που προσπαθεί να επιβάλει η διοίκηση του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη, εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Πυλαίας Χορτιάτη:

«Σα να μην έφτανε η βαριά φοροαφαίμαξη του λαού από τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται η διοίκηση του δήμου να επιβαρύνει τις τσέπες των δημοτών με άλλο ένα ειδικό τέλος.

Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση του κ. Καϊτεζίδη φέρνει προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 9/12/2019 θέμα με το οποίο επιβάλει ειδικό τέλος για την κατασκευή, συντήρηση και βελτίωση του οδικού δικτύου που βρίσκεται εντός της αρμοδιότητας του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Με λίγα λόγια, η διοίκηση του δήμου καλεί τους δημότες να πληρώσουν απ’ την τσέπη τους για τους δρόμους τους οποίους έχουν ήδη χρυσοπληρώσει μέσω της φορολογίας! Δεν είναι, ασφαλώς, η πρώτη φορά που η διοίκηση του κ.Καϊτεζίδη, επιχειρεί να μετακυλήσει το κόστος στο λαό. Το ίδιο έπραξε και πριν λίγα χρόνια, με το ειδικό τέλος για τα σχολεία!

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ καλεί την διοίκηση του δήμου να αποσύρει την εν λόγω πρόταση και δηλώνει πως, σε κάθε περίπτωση, θα την καταψηφίσει.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους μαζικούς φορείς, συνολικά το λαό του δήμου μας να μην συναινέσουν σε αυτήν την πολιτική. Τώρα είναι ανάγκη να αναπτυχθούν αγωνιστικές πρωτοβουλίες με στόχο την κατάργηση κάθε είδους τοπικής φορολογίας, ανταποδοτικών και άλλων τελών καθώς και κάθε έμμεσης φορολογίας που χτυπάνε το λαϊκό εισόδημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ