Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΈχει δικαίωμα ο δήμος να μηνύει αυτούς που τον διέσυραν και τον...

Έχει δικαίωμα ο δήμος να μηνύει αυτούς που τον διέσυραν και τον ζημίωσαν;

Έχει δικαίωμα ο δήμος να μηνύει αυτούς που τον διέσυραν, αυτούς που κατήγγειλαν ψευδώς αιρετούς και υπαλλήλους, αυτούς που μήνυσαν αιρετούς και υπαλλήλους, αυτούς που επί χρόνια ολόκληρα δεν τον άφηναν να λειτουργήσει, αυτούς που τον ζημίωσαν ποικιλοτρόπως και παντοιοτρόπως; Έχει τέτοιο δικαίωμα;

Αυτοί που διέσυραν τον δήμο σε Βουλή, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καφενεία, καφετέριες, δρόμους και πλατείες λένε ότι ο δήμος δεν έχει το δικαίωμα να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά του. Ευτυχώς όμως ο δήμος έχει το δικαίωμα να κάτσει στο σκαμνί όσους προσπάθησαν να τον διαλύσουν και ευτυχώς το ίδιο δικαίωμα έχουν και όλοι οι προσβληθέντες από τη διαδικασία των καταγγελιών και των μηνύσεων.

Ο δήμος τελικά δεν έχει απλά το δικαίωμα να κάτσει στο σκαμνί όσους διέσυραν το ανθρώπινο δυναμικό του. Έχει υποχρέωση γιατί οι περισσότεροι απ’ όσους τον διέσυραν όχι απλά δεν είναι διατεθειμένοι να ζητήσουν συγνώμη για όσα έκαναν, αλλά επιμένουν κιόλας σε όσα έλεγαν ενώ η Δικαιοσύνη και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί έχουν αποφανθεί αντιθέτως.

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ