Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΘα είμαι πάντα το δικό σας παιδί, είπε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός στην...

Θα είμαι πάντα το δικό σας παιδί, είπε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός στην τελετή ορκωμοσίας του

Ο νέος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, στη σύντομη ομιλία του κατά την τελετή ορκωμοσίας του και ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου είπε, μεταξύ άλλων ότι δεν πρόκειται να είναι ενδοτικός σε καμία εκδούλευση και σε κανέναν εκβιασμό, ότι θα είναι δημιουργικός με έργα ανάπτυξης για τον τόπο στον οποίο γεννήθηκε και στον οποίο μεγάλωσε αλλά όχι δυσλειτουργικός σε γραφειοκρατικά γρανάζια, ότι θα είναι συνεκτικός απέναντι σε όλους τους πολίτες αλλά όχι ανθεκτικός σε οποιαδήποτε αδικία και εξαπάτηση, ότι θα έχει ευήκοα ώτα απέναντι σε όλους για όλα τα προβλήματά τους αλλά όχι βλοσυρός και βολεμένος στη θέση της εξουσίας για λόγους προβολής ή κερδοφορίας. Ο νέος δήμαρχος, εμφανώς συγκινημένος, συνέχισε λέγοντας ότι «θα είμαι πάντα το δικό σας παιδί που ανατράφηκε εδώ σ’ αυτόν τον τόπο, που τον πονά, τον ονειρεύεται καλύτερο και ομορφότερο».

Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός ευχαρίστησε τους δημότες για την αγάπη, την τιμή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, αλλά πρωτίστως ευχαρίστησε τα αγαπημένα του πρόσωπα που πίστεψαν στον ίδιο και τον στήριξαν όταν κάποιοι αμφισβητούσαν τις ικανότητές του και αμφέβαλαν για τις προθέσεις του. Ευχαρίστησε επίσης όσους πίστεψαν στη «Νέα Πνοή» και δούλεψαν ακούραστα για την πραγμάτωση της νίκης, για την ευόδωση των οραμάτων και των στόχων της παράταξης.

Ο νέος δήμαρχος κάλεσε σε συνεργασία όλους, μαζί και την αντιπολίτευση για να προχωρήσουν μπροστά και όχι να οπισθοδρομήσουν, για να διεκδικήσουν έναν καλύτερο δήμο σε μια εποχή κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής κρίσης, σε μια εποχή απαξίωσης και αμφισβήτησης προκειμένου να δώσουν το παράδειγμα, ώστε να μη γίνουν απλά βήματα αλλά άλματα μπροστά, άλματα προόδου στα πολλά μέτωπα ανάπτυξης του τόπου όπως η παιδεία, η υγεία, η κοινωνική πολιτική, η καθαριότητα, τα τεχνικά έργα, ο πολιτισμός, το περιβάλλον, ο αθλητισμός, η τόνωση της τοπικής αγοράς, η ενίσχυση της νεολαίας και της τρίτης ηλικίας καθώς όλα αυτά αποτελούν τα συστατικά της καθημερινότητας κάθε δημότη.

Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός κατά την ομιλία του ζήτησε τη συνεργασία της Εκκλησίας, η οποία όλα αυτά τα χρόνια επιδεικνύει ένα σημαντικό έργο απέναντι στους αναξιοπαθούντες δημότες, τονίζοντας ότι περιμένει τη στήριξη από την Εκκλησία σε θέματα κοινωνικής πολιτικής.

Ο νέος δήμαρχος αναφέρθηκε και στους δημοτικούς υπαλλήλους χαρακτηρίζοντάς τους ατμομηχανή και κινητήρια δύναμη του δήμου και ήταν σπουδαία η αναφορά αυτή του Κλεάνθη Μανδαλιανού γιατί πολλάκις και ποικιλοτρόπως κατηγορήθηκαν, συκοφαντήθηκαν και διασύρθηκαν οι δημοτικοί υπάλληλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Τέλος ο Κλεάνθης Μανδαλιανός κάλεσε σε συνεργασία όλους τους δημότες, λέγοντας πως από την άλλη Δευτέρα ξεκινάει δουλειά για να υλοποιηθούν όλα όσα καταγράφηκαν προεκλογικά. Μοναδικός αντίπαλος της νέας διοίκησης είναι για τον Κλεάνθη Μανδαλιανό τα πολλά και μεγάλα προβλήματα του δήμου.

Ο νέος δήμαρχος ολοκλήρωση τη σύντομη ομιλία του λέγοντας ότι γι’ αυτόν δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι αλλά πρόσωπα που μπορούν να συνεισφέρουν, ο καθένας από τη θέση που του έδωσε ο κόσμος και με βάση τις δυνατότητές του και ζήτησε από τον κόσμο να δώσει στη νέα διοίκηση δύναμη, στήριξη και αγάπη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ