Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΈρευνα για τη δυσοσμία θα ξεκινήσει το τμήμα Μετεωρολογίας και Κλιματολογίας του...

Έρευνα για τη δυσοσμία θα ξεκινήσει το τμήμα Μετεωρολογίας και Κλιματολογίας του ΑΠΘ…

Άμεση έρευνα για τη δυσοσμία στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και γενικότερα στη δυτική Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει το τμήμα Μετεωρολογίας και Κλιματολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Μετά την αποτυχία του τμήματος Χημείας του ΑΠΘ να προσδιορίσει την πηγή της δυσοσμίας, η επιστημονική κοινότητα πιστεύει ότι η δυσοσμία μπορεί να είναι καιρικό φαινόμενο που οφείλεται στην κλιματική αλλαγή, γι’ αυτό και θα το ερευνήσει το τμήμα Μετεωρολογίας και Κλιματολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Ίσως η αντιμετώπιση του φαινομένου της δυσοσμίας στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ως χημικού φαινομένου να ήταν εξαρχής λάθος.

Την ιδέα της αντιμετώπισης της δυσοσμίας ως καιρικού φαινομένου την έδωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. Η ιδέα στον κύριο περιφερειάρχη ήρθε μετά τη δήλωση του αρχηγού του και πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, από τα καμένα της Εύβοιας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στην πυρκαγιά, δήλωσε ότι αντιμετωπίστηκαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα! Σκέφτηκε λοιπόν ο Τζιτζικώστας: «Αφού η φωτιά είναι ακραίο καιρικό φαινόμενο, γιατί να μην είναι και η δυσοσμία;»! Ο μεγάλος χορηγός της έρευνας για τη δυσοσμία ως καιρικό φαινόμενο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα τα ΕΛΠΕ.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΥΓ. Πιστεύουμε να δώσαμε μια φοβερή ιδέα στον κύριο Τζιτζικώστα και στην κυρία Πατουλίδου. Είμαστε σίγουροι ότι θα την εκμεταλευτούν και ότι θα δούμε στ’ αλήθεια να ερευνάται η δυσοσμία ως ακραίο καιρικό φαινόμενο!

Διάσημο μέντιουμ από τη Βρετανία έρχεται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου!
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αθώωσε τα ΕΛΠΕ για τη δυσοσμία σε Κορδελιό και Εύοσμο!
Τι γράφει η έκθεση του ΑΠΘ με την οποία ο Τζιτζικώστας αθώωσε τα ΕΛΠΕ;!
Το ΑΠΘ ανακήρυξε τον μητροπολίτη Άνθιμο επίτιμο διδάκτορα εξαιτίας της δυσοσμίας σε Κορδελιό και Ευόσμο!
Ποιος φταίει για τη δυσοσμία στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ