Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑθλητισμόςΣπουδαία εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασακσεχίρ

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασακσεχίρ

Με μία μεστή εμφάνιση, ο Ολυμπιακός στάθηκε «όρθιος» στην Κωνσταντινούπολη και με το γκολ του Μασούρα πήρε την πολυπόθητη νίκη με 1-0 επί της Μπασακσεχίρ, θέτοντας γερές βάσεις για την πρόκριση στα play offs του Champions League. Τώρα καλείται να υπερασπιστεί το σπουδαίο εκτός έδρας γκολ στη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης», την επόμενη Τρίτη. 

Οι «ερυθρόλευκοι» μπόρεσαν και δεν άφησαν τους γηπεδούχους να απειλήσουν ουσιαστικά (εκτός μίας φάσης στο 14′, όπου ο Σα έχασε την μπάλα από τα χέρια του), αλλά δεν μπορούσαν να «τελειώσουν» τις φάσεις που τους παρουσιάστηκαν, ώστε να πάρουν το προβάδισμα. 

Ό,τι δεν κατάφεραν μέχρι τότε, το πέτυχαν στο 53′, όταν ο Μασούρας με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό. Ένα γκολ το οποίο έδωσε το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους» και που το κράτησε στο 92′ ο Σα με απόκρουση πέναλτι, μετά από χέρι του Μπρούνο μέσα στην περιοχή. 

Σημειώνεται πως στο 80′, η Μπασακσεχίρ έπαιζε με 10 παίκτες ύστερα από την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Καχβετσί για επικίνδυνο παιχνίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ