Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΟ νυν δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας εκτός δεύτερου γύρου δημοτικών εκλογών

Ο νυν δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας εκτός δεύτερου γύρου δημοτικών εκλογών

Με βάση τα αποτελέσματα σε μεγάλο αριθμό εκλογικών τμημάτων ο νυν δήμαρχος Πέτρος Σούλας μένει εκτός δεύτερου γύρου δημοτικών εκλογών καθώς βρίσκεται στην τρίτη θέση με ποσοστό λίγο πάνω από το 18%. Πρώτος έρχεται ο Κλεάνθης Μανδαλιανός με ποσοστό λίγο πάνω από 33,50% και περνάει πανηγυρικά στον δεύτερο γύρο. Στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών περνάει και ο Γιάννης Καμαρινός με ποσοστό λίγο πάνω από  31%. Στην τέταρτη θέση έρχεται ο Νίκος Ζυγάς με ποσοστό λίγο κάτω από το 7% και στην πέμπτη θέση ο Θανάσης Κοκονάς με ποσοστό λίγο πάνω από 5,5%. Στην τελευταία θέση βρίσκεται ο Γιάννης Γιαννακόπουλος με ποσοστό λίγο πάνω από 4,5%.

Με βάση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα ο Κλεάνθης Μανδαλιανός θα εκλέξει 15 δημοτικούς συμβούλους, ο Γιάννης Καμαρινός 14 δημοτικούς συμβούλους, ο Πέτρος Σούλας 8 δημοτικούς συμβούλους, ο Νίκος Ζυγάς 3 δημοτικούς συμβούλους, ο Θανάσης Κοκονάς 3 δημοτικούς συμβούλους και ο Γιάννης Γιαννακόπουλος 2 δημοτικούς συμβούλους.

Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου
Σίγουρος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ο Μανδαλιανός…
Γιάννης Καμαρινός: Τίποτα δεν έχει κριθεί
Ο λόγος που μπορεί να συνεργαστούν οι παρατάξεις Καμαρινού και Σούλα…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ