Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΝέα κινητοποίηση την επόμενη εβδομάδα στην Alpha Bank για να σταματήσει ο...

Νέα κινητοποίηση την επόμενη εβδομάδα στην Alpha Bank για να σταματήσει ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας εργαζόμενου

Σε νέα κινητοποίηση στην τράπεζα Alpha Bank θα προχωρήσει την επόμενη εβδομάδα η Επιτροπή κατά των πλειστηριασμών της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ μετά τη σημερινή δυναμική συγκέντρωση στα γραφεία της τράπεζας στην οδό Ίωνος Δραγούμη 21 απαιτώντας τη διακοπή πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας εργαζόμενου, που έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλη.

Με συνθήματα όπως «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», «Εμπρός λαέ ξεσηκωμός, κάτω τα χέρια απ’ του λαού το βιος» και «Τέρμα πια στους εκβιασμούς, εμπόδισε λαέ τους πλειστηριασμούς», οι διαδηλωτές εξέφρασαν την αλληλεγγύη του λαϊκού – εργατικού κινήματος στον αγώνα και απαίτησαν να σταματήσει η διαδικασία πλειστηριασμού του εργαζόμενου που μάλιστα έχει δύο ανήλικα παιδιά.

Σε συνάντηση αντιπροσωπείας της Επιτροπής με στελέχη της τράπεζας, οι εργαζόμενοι απαίτησαν η τράπεζα να απαντήσει στην πρόταση διευθέτησης του στεγαστικού δανείου που έχει καταθέσει ο δανειολήπτης εδώ και τέσσερις μήνες και να μην προχωρήσει ο πλειστηριασμός. Η ημερομηνία και ώρα της νέας κινητοποίησης θα γίνει γνωστή τις επόμενες μέρες.

Κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη για να μη βγει σε πλειστηριασμό η κατοικία εργάτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ