Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤο δήμο Κορδελιού Ευόσμου διοικούν οι καταγγέλλοντες και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί!

Το δήμο Κορδελιού Ευόσμου διοικούν οι καταγγέλλοντες και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί!

Στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου δεν ασκείται διοίκηση από την εκλεγμένη διοίκηση αλλά από τους  καταγγέλλοντες και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, οι οποίοι δεν λένε να τελειώσουν με τους ελέγχους που κάνουν στο δήμο! Φεύγει ο ένας ελεγκτικός μηχανισμός και έρχεται ο άλλος για το ίδιο ακριβώς θέμα που ερεύνησε ο προηγούμενος και άμα τελειώσει ο άλλος έρχεται ένας τρίτος και ούτω καθεξής! Εν τω μεταξύ μέχρι τώρα για όλα αυτά, τα οποία διατυμπανίστηκαν ως σκάνδαλα από πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους, δεν βρέθηκαν στοιχεία, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται μήπως σε καμία γωνίτσα βρεθεί κανένα ίχνος από χνούδι!

Δηλαδή, θα αναρωτηθεί κανείς, δε συμφωνείτε με τον έλεγχο;! Γιατί να μη συμφωνούμε;! Αλλά αυτός ο έλεγχος από κάπου πρέπει να αρχίσει και κάπου πρέπει να τελειώνει! Για παράδειγμα όλες αυτές οι ιστορίες των καταγγελιών και των ελέγχων ξεκίνησαν από ένα μάτσο παλιοσίδερα, από έναν πραγματικό χορντά που κάποιοι βάφτισαν JCB και κατηγόρησαν τον τότε προϊστάμενο των τεχνικών υπηρεσιών ως κλέφτη και καταχραστή γιατί εκποίησε ως παλιοσίδερα ένα ολοκαίνουργιο JCB! Μάλιστα προχώρησαν σε δημοσιεύματα με φωτογραφία από ένα ολοκαίνουργιο JCB προκειμένου να λασπώσουν τον προϊστάμενο και να δημιουργήσουν εντυπώσεις! Ο προϊστάμενος συνελήφθη και διαπομπεύθηκε μαζί με άλλους υπαλλήλους του δήμου! Το παραμύθι με τα παλιοσίδερα που κάποιοι ονόμασαν JCB κατέρρευσε στον εισαγγελέα, αλλά η διαπόμπευση του τότε προϊσταμένου του δήμου από τους ανθρώπους που τον κατηγόρησαν συνεχίζεται γι’ αυτήν την ίδια υπόθεση που ο εισαγγελέας έβαλε στο αρχείο! Κι όχι μόνο αυτό αλλά αυτοί οι ίδιοι, οι οποίοι σκοπίμως παραπλάνησαν και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και την κοινή γνώμη, συνεχίζουν να κάνουν καταγγελίες, να σπιλώνουν υπαλλήλους και να άγουν και να φέρουν τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους! Οι έλεγχοι πρέπει να γίνονται! Αλλά όταν γίνονται και αποδεικνύεται ότι η καταγγελία ήταν όχι απλά αβάσιμη αλλά κακοπροαίρετη, συκοφαντική και εκ του πονηρού δεν πρέπει όλοι αυτοί που έκαναν την καταγγελία να πηγαίνουν κατηγορούμενοι και μόνο γιατί προσπάθησαν να παραπλανήσουν το κράτος;!  Πώς θα σταματήσουν οι συκοφαντίες όταν οι συκοφάντες αφήνονται ελεύθεροι να συνεχίζουν το θεάρεστο έργο της συκοφαντίας! Εν τέλη στην περίπτωση των καταγγελιών στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου υπάρχουν ή κλέφτες ή συκοφάντες! Δεν γίνεται να είναι όλοι εντάξει! Όταν λοιπόν οι καταγγελίες αποδεικνύονται συκοφαντικές, οι συκοφάντες πρέπει να καταδικάζονται όπως θα καταδικάζονταν οι καταγγελλόμενοι αν αποδεικνύονταν κλέφτες! Δεν γίνεται να παρατείνονται η συκοφαντία και η ρίψη λάσπης εσαεί!

Για τα όσα συμβαίνουν στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου με τις καταγγελίες και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς μεγάλη ευθύνη έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος υιοθέτησε άκριτα τις καταγγελίες κάποιων που ήδη είχαν αποκαλυφθεί! Όταν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν επερώτηση στη Βουλή υιοθετώντας συκοφαντικές διαδόσεις για το δήμο Κορδελιού – Ευόσμου γνώριζαν τουλάχιστον την συκοφαντική υπόθεση του JCB! Ίσως πουν ότι δεν την γνώριζαν! Δική τους είναι η ευθύνη αφού όπως ενημέρωσαν το δημοτικό συμβούλιο τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν ερωτήθηκαν από τους βουλευτές που έκαναν την επερώτηση στο Κοινοβούλιο! Δηλαδή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προέβησαν σε ερώτηση χωρίς πρώτα να ρωτήσουν τους καθ’ ύλην αρμόδιους «συντρόφους» τους στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου!

Για όσα όμως συμβαίνουν στο δήμο με τις καταγγελίες και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς τεράστια ευθύνη έχει και η διοίκηση του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου η οποία αφήνει να εξελίσσονται όλα αυτά χωρίς να κάνει καμία νόμιμη ενέργεια όπως αποφασίστηκε σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μετά από την παρέμβαση των εργαζομένων του δήμου! Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, μήνες μετά, δεν έχει κάνει ούτε εκείνην τη συνέντευξη τύπου που αποφασίστηκε σ’ εκείνην τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να ενημερώσει για το άτοπο και το συκοφαντικό των καταγγελιών! Περίεργη η στάση της διοίκησης αφού το μπες – βγες των ελεγκτικών μηχανισμών, που απασχολούν μεγάλο μέρος του προσωπικού, είναι μια καλή δικαιολογία για τα έργα που θα έπρεπε να κάνει και δεν κάνει! Τα σούρτα – φέρτα των ελεγκτικών μηχανισμών και οι καταγγέλλοντες έχουν ουσιαστικά εξαφανίσει τις πολιτικές ευθύνες αφού όλοι ασχολούνται με ποινικές ευθύνες και σκάνδαλα!

Βασίλης Κιμ.

Τελικά θα ζητηθεί η συγκρότηση εκτάκτου στρατοδικείου;!

Ένας χρόνος από την λάσπη του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ