Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑνώνυμες καταγγελίες για απροσδιόριστα εγκλήματα!

Ανώνυμες καταγγελίες για απροσδιόριστα εγκλήματα!

Τα όσα συμβαίνουν στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου θα μπορούσαν να είναι σενάριο Ελληνικής κωμωδίας. Ανώνυμες καταγγελίες επί καταγγελιών για απροσδιόριστα εγκλήματα! Απροσδιόριστες καταγγελίες χωρίς καμία τεκμηρίωση και κατάρριψη του βασικού δόγματος της αθωότητας μέχρι της αποδείξεως της ενοχής! Στην περίπτωση του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου δεν ισχύει ούτε το δόγμα της ενοχής μέχρις αποδείξεως της αθωότητας, αφού ακόμα κι αν κάποιος αποδειχθεί αθώος για κάτι που κατηγορήθηκε συνεχίζεται η σπίλωσή του! Ανώνυμοι καταγγέλλουν τα πάντα για τους πάντες και οι πάντες καλούνται να υποθέσουν για τι πράγμα κατηγορούνται και να αποδείξουν ότι είναι αθώοι γι’ αυτό που θα υποθέσουν ότι κατηγορούνται!

Με αυτά κι αυτά και με τις καταγγελίες επί καταγγελιών κοντεύουμε να φτάσουμε στις δημοτικές εκλογές μόνο με ασφαλτοστρώσεις δρόμων, κοινωνικά παντοπωλεία, ποδήλατα δημόσιας χρήσης, ποδηλατοδρόμους, όργανα γυμναστικής σε υπαίθριους χώρους, χορούς και πανηγύρια! Με τις ανώνυμες και απροσδιόριστες καταγγελίες γέμισε η ημερήσια διάταξη της ζωής του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου και δεν έμεινε χώρος ούτε για το χτίσιμο σχολείων, ούτε για την ολοκλήρωση του σταδίου, ούτε για την ολοκλήρωση του κολυμβητηρίου, ούτε για την μόλυνση της περιοχής, ούτε για κανένα σημαντικό έργο για τους κατοίκους του δήμου!

Έτσι όπως πηγαίνει η κατάσταση θα φτάσουμε στις δημοτικές εκλογές χωρίς κανένα μεγάλο έργο με βασικό επιχείρημα την αδυναμία κίνησης της δημοτικής μηχανής λόγω των καταγγελιών και του φόβου των υπαλλήλων του δήμου αλλά και των αιρετών να προχωρήσουν σε έργα εξαιτίας της πιθανότητας να δεχθούν καμία καταγγελία για κάποια αόριστη παρατυπία τους! Καλά το πάνε οι καταγγέλλοντες! Δίνουν συγχωροχάρτι και στην διοίκηση του δήμου και στην κεντρική εξουσία, αφού τα σχολεία που δεν κτίζονται, το στάδιο και το κολυμβητήριο που ρημάζουν πάνω από την περιφερειακή οδό χωρίς καμία διάθεση και ενέργεια για να ολοκληρωθούν, η δυσοσμία και η ρύπανση που μαστίζουν το δήμο, τα έργα που χρειάζεται ο 2ος μεγαλύτερος δήμος της Βορείου Ελλάδος καλύπτονται από τον κουρνιαχτό των καταγγελιών και την σκανδαλολογία! Ξανά μπράβο στους γνωστούς-άγνωστους καταγγέλλοντες! Κανονικά η διοίκηση του δήμου και η κυβέρνηση πρέπει να τους στήσουν αγάλματα!!

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ