Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΦοβερή επικοινωνιολόγος η Δέσποινα Χαραλαμπίδου!

Φοβερή επικοινωνιολόγος η Δέσποινα Χαραλαμπίδου!

Η Ευοσμίτισσα Δέσποινα Χαραλαμπίδου, πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και νυν της Λαϊκής Ενότητας του Λαφαζάνη, παρέστη και μίλησε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, συνεδρίαση η οποία αφορούσε τις παρακολουθήσεις και το φακέλωμα πολιτών, φορέων και πολιτικών από επιχειρηματικό όμιλο!

Η κυρία Χαραλαμπίδου, ευκαιρίας δοθείσης, αναφέρθηκε και στην καταγγελία του δημοτικού συμβούλου κυρίου Θεοφάνη Παπαδόπουλου ο οποίος επανειλημμένα σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου την κατηγόρησε ότι αυτή έδωσε στον Χαϊκάλη την πρώτη ερώτηση που είχε γίνει στην Βουλή για ατασθαλίες στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου! Από την πρώτη φορά που ο κ. Παπαδόπουλος κατηγόρησε ονομαστικά την κυρία Χαραλαμπίδου πέρασε πάνω από ένας χρόνος. Ενώ πολλές φορές από τότε το δημοτικό συμβούλιο συνεδρίασε, παρουσία δημοτικών υπαλλήλων, με θέματα σχετικά με εκείνην την καταγγελία και θα μπορούσε η κυρία Χαραλαμπίδου να παραστεί, δεν έτυχε να παραστεί ποτέ, ενώ πολλές φορές κυκλοφόρησε η φήμη ότι θα παραβρεθεί στο δημοτικό συμβούλιο για να απαντήσει. Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που ήταν μαζεμένος κόσμος για έναν άλλον πολύ σοβαρό λόγο η κυρία Χαραλαμπίδου αποφάσισε να μας πληροφορήσει ότι καμία σχέση δεν είχε με εκείνην την υπόθεση για την οποία την κατηγόρησε ο κύριος Παπαδόπουλος! Ο κύριος Παπαδόπουλος πάλι παίρνοντας τον λόγο είπε ότι εκτιμά βαθύτατα την κυρία Χαραλαμπίδου, αλλά ο ίδιος ο Χαϊκάλης τον πληροφόρησε ότι η κυρία Χαραλαμπίδου του έδωσε την ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή!

Περιμέναμε κατόπιν της τοποθέτησης του κυρίου Παπαδόπουλου να πάρει η κυρία Χαραλαμπίδου τον λόγο και να πει ότι εάν ο κύριος Χαϊκάλης ή όποιος άλλος ξεστόμισε και διέδωσε τέτοιο πράγμα είναι ένας συκοφάντης, αφού η ίδια ποτέ δεν έδωσε την ερώτηση στον κύριο Χαϊκάλη! Η κυρία Χαραλαμπίδου τέτοιο πράγμα δεν είπε! Ίσως δεν ήθελε να απασχολήσει το δημοτικό συμβούλιο περαιτέρω με το θέμα των καταγγελιών στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου ενώ συζητούνταν το πολύ σοβαρό θέμα του φακελώματος!

Δεν μπορούμε παρά να υποκλιθούμε μπροστά στον επικοινωνιακό τρόπο της κυρίας Χαραλαμπίδου! Η κυρία Χαραλαμπίδου «βάζει τα γυαλιά» στους επικοινωνιολόγους, με τον τρόπο που άνοιξε κι έκλεισε ένα σοβαρό θέμα, μέσα στη συζήτηση για ένα άλλο σοβαρότατο θέμα και χωρίς περιθώρια να πλατειάσει η κουβέντα για την εναντίον της κατηγορία από τον κύριο Παπαδόπουλο ότι έδωσε την ερώτηση στον κύριο Χαϊκάλη. Υποθέτουμε ότι ο κύριος Χαϊκάλης δεν πρόκειται να πάρει θέση στο ζήτημα αφού δεν κατηγορήθηκε για κάτι!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ