Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΧωρίς άγιο φως από τον Πανάγιο τάφο η φετινή Ανάσταση!

Χωρίς άγιο φως από τον Πανάγιο τάφο η φετινή Ανάσταση!

Χωρίς το Άγιο φως από τον Πανάγιο Τάφο θα κάνουμε φέτος Ανάσταση! Γιατί;! Εκλάπη ο Πανάγιος Τάφος και παρ’ όλες τις αναζητήσεις δεν μπορεί να εξευρεθεί!

Πώς είναι δυνατόν να εκλάπη ολόκληρος Πανάγιος Τάφος χωρίς κανένας να το πάρει χαμπάρι;! Οι αρχές στην αρχή προσανατολίστηκαν στην περίπτωση να έδρασε τεράστια συμμορία απατεώνων η οποία μέσα σε μια νύχτα «τεμάχισε» τον Πανάγιο τάφο προκειμένου να τον μεταφέρει σε άλλο σημείο όπου θα τον συναρμολογήσει και θα τον εκμεταλλευτεί για ίδιον όφελος!

Αυτή η θεωρία φαίνεται να καταρρέει καθώς κάμερες τις περιοχής κατέγραψαν το πρόσωπο της φωτογραφίας, που δημοσιεύουμε, να περιφέρεται εδώ και μέρες γύρω από τον Πανάγιο Τάφο! Ο Διαβολονικολάου ο οποίος διέρρευσε μέσω του χειραγωγούμενου από τον ίδιο ειδησεογραφικού πρακτορείου «Βαγγελοτρόλ» ότι μεταμορφωμένος στον σεΐχη Παπά Νικολά αλ Σωτήρ θα προσπαθήσει να αγοράσει μεγάλο σωματείο της συμβασιλεύουσας, αποπροσανατόλισε τις αρχές και μετέβη ανενόχλητος στα Ιεροσόλυμα ως Αρχιμανδρίτης Νικόλαος όπου με τις γνωστές ταχυδακτυλουργικές του ικανότητες στην απάτη και στην κλοπή κατάφερε να αποσυνδέσει τον Πανάγιο τάφο σε λίγην ώρα χωρίς κανένας να τον αντιληφθεί!

Η ΕΚΚΕ καταγγέλλει τους μυλωνάδες, οι οποίοι με τις διαδόσεις που έσπειραν σχετικά με την αγορά ποδοσφαιρικού σωματείου της συμβασιλεύουσας από τον Διαβολονικολάου παραπλάνησαν τις αρχές και μας πληροφορεί ότι γνωρίζει το οικόπεδο στο οποίο ο Διαβολονικολάου έχει σκοπό να εγκαταστήσει τον Πανάγιο Τάφο! Το γεγονός της κλοπής του Πανάγιου Τάφου από τον Διαβολονικολάου η ΕΚΚΕ το είχε καταγγείλει στις αρμόδιες διωκτικές αρχές πριν από πέντε χρόνια αλλά η καταγγελία της δεν ελήφθη στα σοβαρά κι έτσι φτάσαμε να αναζητούμε το Άγιο φως, το οποίο θα πουλάει πλέον ο γνωστός απατεώνας Διαβολονικολάου! Σε αναμονή για εξελίξεις!

Θεόφραστος Ασκλήπης

Ιστορική ομάδα της συμπρωτεύουσας αγοράζει ο σεΐχης Αλ Σωτήρ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ