Ιστορική ομάδα της συμπρωτεύουσας αγοράζει ο σεΐχης Αλ Σωτήρ!

0
15
TEST

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που κυκλοφόρησαν από διάφορους ποδοσφαιρικούς «παπαγάλους» (μυλωνάδες, νερουλάδες και κλεφτοκοτάδες), ο διάβολος, που το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορούσε ως ερημίτης, εξαφανίστηκε διότι ετοιμάζεται να επιστρέψει ως σεΐχης!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το όνομα που χρησιμοποιεί τώρα ο Διάβολος είναι σεΐχης Παπά Νικολά αλ Σωτήρ και με τα δισεκατομμύρια δολάρια των κλεψιμαίικων που έχει καβατζώσει θα αγοράσει ιστορική ομάδα της συμπρωτεύουσας! Μετά από αυτές τις πληροφορίες, κρύος ιδρώτας έλουσε τον Ιβάν, ο οποίος στο μόνο πράγμα που ελπίζει πια είναι ότι ο σεΐχης Παπά Νικολά αλ Σωτήρ έχει κατά νου να αγοράσει τον Γηραιό κι όχι τον Δικέφαλο αετό!

Οι πληροφορίες αυτές για τον σεΐχη Παπά Νικολά αλ Σωτήρ και για τις προθέσεις του να αγοράσει ιστορική ομάδα της συμπρωτεύουσας, διέρρευσαν από το μεγάλο ειδησεογραφικό πρακτορείο «Βαγγελοτρόλ» το οποίο είναι εγκυρότατο σε βαθμό που το ζηλεύει η κυβέρνηση της Αριστεράς, της οποίας ο λόγος ως γνωστόν είναι συμβόλαιο!

Παρ’ όλο που δεν κυκλοφορούν φωτογραφίες του σεΐχη, η στήλη εξασφάλισε φωτογραφία του από τον συνεργάτη της στα Ηνωμένα Αραβικά Ριγανάτα μουλά Ουμπέρτ!

Θεόφραστος Ασκλήπης