Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠαραίτηση του αντιδημάρχου κ. Ταλατά παρά την θέλησή του!

Παραίτηση του αντιδημάρχου κ. Ταλατά παρά την θέλησή του!

talatas-basilhs-2
Ανάρτηση στο διαδίκτυο με την οποία ανακοινώνει την παραίτησή του από τη θέση του αντιδήμαρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας υγείας έκανε ο κ. Βασίλης Ταλατάς, στην οποία επισημαίνει ότι υπέβαλε την παραίτησή του για λόγους που επ’ ουδενί δεν εμπίπτουν στην θέλησή του. Αναλυτικά η ανάρτηση είναι η παρακάτω:
«Φίλες και Φίλοι,
πέρασαν ακριβώς δύο χρόνια από την στιγμή που ο Δήμαρχος μας κ. Πέτρος Σούλας εμπιστεύτηκε στο πρόσωπο μου την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας υγείας. Στο διάστημα αυτό θέλω να πιστεύω πως υπηρέτησα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το δύσκολο και καίριο κοινωνικό έργο του Δήμου μας.
Πριν από δύο ημέρες υπέβαλα την παραίτησή μου στον κ. Δήμαρχο για λόγους που επ’ ουδενί δεν εμπίπτουν στη θέληση μου. Εάν εξυπηρετώ όμως τον σχεδιασμό και τις ανάγκες της διοίκησης, οφείλω να το κάνω!
Ευχαριστώ με όλη μου την εκτίμηση τους Δημοτικούς υπαλλήλους του τμήματος για την προθυμία και την εργατικότητα τους, τους εθελοντές που η ενθουσιώδης και αγνή προσφορά τους στον συνάνθρωπο μας, μου έδινε ελπίδα και κουράγιο να ανταπεξέλθουμε στις αντιξοότητες και τέλος όλους τους επαγγελματίες που με πραγματικό ενδιαφέρον προμήθευσαν πληθώρα αγαθών.
Θα συνεχίσω από τη θέση του Δ. Συμβούλου να υπηρετώ τον Δήμαρχο και τον Δήμο μας».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ